YENİDEN MERHABA..!

Merhaba arkadaşlar, çok fazla paylaşım yapmadan önce yeniden başladım ve genel bir blog sayfasına döndüm bunu açıklamak istedim. Bildiğiniz üzere güzellik uzmanıyım ve çok fazla makyaja cilt bakımına ilgim var , fakat bunun yanı sıra dizi-film izlemeyi ve kitap okumayı da bir hayli çok seviyorum ve bir sürü kitabım var düşünürken neden olmasın dedim ve yeni bir blog açmaya karar verdim . Diğer blog hesabım kapatılmıştı ayarlarını yaparken çok farklı şeyler yapıp  kendim kapattım daha doğrusu google da gözüken sayfam artık çıkmıyor diye uğraşırken hesabı kapattım 😅.
İlk blog yazma serüvenim seneler önceydi . Kitap yazmıştım kendi çapımda ama 10 bölümden sonra ilerletemedim,yeni liseye başlamıştım öylece kaldı.. sonrasında işimi elime alınca dedim neden ben sevdiğim işi bildiklerimi ve denediklerimi diğer insanlara paylaşmıyorum. Belki benimle aynı durumu yaşayanlar vardır,belki daha farklı şeyler üretiriz hep beraber diye yeniden geldim.
GÜZELLİK -BAKIM
MAKYAJ
DİZİ-FİLM
KİTAP

önerilerini her türden sizlere sunacağım arkadaşlar .Bu durumda sizlerden tek isteğim beni desteklemeniz olacak . Şimdiden çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah aradığınızı size suna bilmişimdir.💜💜💜

0 Yorumlar