Merhaba arkadaşlaaar!! Keyifleriniz nasıl? Günleriniz nasıl geçiyor? Beni sorarsanız gayet iyi ama biraz yorucu geçiyor. Malum ramazan ayındayız bizim evde bir temizlik telaşeşi var. Ben işi son dakikaya bırakmayı pek sevmiyorum. İş yaparken de herşeyi didik didik edip öyle temizliyorum. Haliyle baya yoruluyorum ama deydi. 🤣🤣 Eveet gelelim en güzel konuyaa 😍 "Pop Art makyaj" Nerden aklıma geldi de yaptım diye sorarsanız instagram efekti ararken birden karşıma çıkan bir efekte gördüm. Sonra dedim ki bunu yapanlar vardı demekten bir şey eksilmez 🤣 kardeşimi zoraki ikna edip aldım karşıma başladım yapmayaaa. Makyaj yapmayı çok seven biri olarak bir hayli keyif aldım yaparken. Normalde karakter makyajlarıda yaptığım için zorlanmadım fazla.



 Peki nedir bu Pop Art dediğimiz şey. 1954-1957 yıllarında İngiltere de ortaya çıkmıştır. 1959 Amerika da yaygınlaşmıştır.
 Pop Art sanat ile gerçeklik arasındaki bağlantıyı çok farklı bir şekilde sunmayı ele almışlardır. Popüler in kısaltması olan POP ve sanat olarak alınan ART kelimelerinin birleşmesi dir yani, popüler sanat olarak biliniyor. O kadar yaygınlaştı ki artık. Kıyafetlerde, posterlerde, reklamda, bazı eşyalarımızda bile buna rastlaya bilmek mümkün.


Makyaj da ise baya yaygınlaşmış olan bir konu. Zaten hemen hemen makyaj takip eden herkes görmüştür. Ben kullandığım ürünleri de sizlere anlatmak istiyorum biraz. 

Makyaj bazı olarak yıllardır kullandığım ve vazgeçemediğim tek bazım THE BALM  PRİMER MAKYAJ BAZI şu an gratis kartı olanlara özel indirimi var 72 TL ye düşmüş fiyatı. O kadar çok güzel ki kadifemsi yapısı, cildin gözeneklerini kapatması, fondoten sürünce uzun süre kalıcılığı beni benden alıyor..😍

Ruj olarak PASTEL DAY LONG LİPCOLOR KİSSPROOF 36 numarasını kullandım. Şu an oda gratis kartına özel indirimde 30 TL olmuş.

Rimel olarak asla vazgeçemediğim 2. Rimel olan MAYBELİNE NEW YORK LASH SENSATIONAL INTENSE BLACK çook ama çook güzel bir rimel hacim veriyor, kirpikleri ayırıyor, yelpaze etkili bir rimel. Stokta kalmamış şu an ama takip edin. (o kadar güzel herkes almış yaniii😆)

Eyeliner tabiki NYX EPİC İNK LİNER  watsons da şu an 70 TL. Yapısı kalıcılığı efsane zaten nyx yani daha ne olsun 🤣 çok satan listesinde yerini alıyor. Ben kullanmaya kıyamadım bu makyajı yaparken ama mecbur. Yüzdeki ayrıntıları onunla yaptım.

Ben yaparken çok eğlendim gerçekten ne kadar sade bir işlem yapmış olsamda ilk defa yapmıştım açıkcası biraz tedirgindim. Ama azda olsa yinede güzel oldu. Tek seferde çizgileri yaptığım için mutluyum ahahahah. Daha kapsamlı bir çalışma olsaydı çok iyi olurdu ama ilk denediğim için bende neler yapacağımı pek kestiremedim. Bir sonraki çalışmada daha detaylı olacağını düşünüyorum.

Ürünlere göz atın derim çünkü senelerdir kullandığım ve hiç değiştirmediğim ürünler. Kesinlikle memnun kalırsınız. ❤️

18 Yorumlar

  1. Çok güzel olmuş ;) Makyaj konuları ilgimi çekmese de bunu beğendim. :D

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş😍Benim de merak ettiğim ama henüz denemediğim makyaj türlerinden biri😊

    YanıtlaSil
  3. Eline sağlık çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Çok başarılı bi makyaj harikalar yaratıyorsun😍👍

    YanıtlaSil
  5. Çok sevimli görünüyor ya bayıldım! :))

    YanıtlaSil
  6. Eline emeğine sağlık çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  7. Bayıldım emeğine sağlık 👏🌸

    YanıtlaSil
  8. Böyle bakınca çok hoşuma gidiyor da kendim yapmaya kalkışınca hiç bir şeye benzemiyor=) Bayıldım, harika:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa çok haklısın bende beceremem diye düşündüm ama oldu :D teşekkür ederimm

      Sil
  9. Mavi rimelli halini hala unutamiyorum diyorum ve susuyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aahhhahaha hiiiç hatırlatma valla mecburiyetten öyleydimmmm

      Sil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.