Merhabaa sevgili arkadaşlarım, nasılsınıızzz😍 Günleriniz nasıl? Umarım herşey yolundadır. Bu gün sizlere kullandığım, memnun kaldığım güzel dudak nemlendiricileri sunacağım. Kesinlikle ve kesinlikle sizlerinde memnun kalacağını düşünüyorum hatta belki aranızda kullanan bile vardır.

1- NIVEA MED PLUS : En çok beğendiğim özelliği yoğun bir yapısı olması. Yoğun yapılı dudak nemlendiricileri tercih ediyorum çünkü uzun süre kalıyorlar ve daha güzel nemlendiriyorlar. Ayrıca bu nemlendirici E vitamini içeriyor. Ben genelde gece uyumadan sürüyorum bunu. Sabaha kadar emiliyor.

               


2- BLISTEX MED PLUS :  Senelerdir vazgeçmediğim tek dudak nemlendiricim diye bilirim. Onarıcı dudak kremi ve içerisinden yağlar var. Okaliptus, kafur , shea yağı içeriyor. Kesinlikle çatlamış, yıpranmış dudakların bir numaralı onarıcı dudak balmı. Yani benim için öyle. 😆 Yaklaşık 4 veya 5 senedir kullanıyorum ayrıca dudakta çıkan uçuk vs olduğunda da bire bir ben bir kaç kere sivilceye de uyguladım yüzümde bulunan oda gitti ama şans eserimi gerçekten etkisi oldumu o konuda bir şey diyemiycem. İhtiyaç duyduğunuz her zaman sıklıkla kullanabilirsiniz. Ben günlük olarak kullanıyorum. Dudakta hafif bir mentolün etkisiyle soğukluk oluyor çok güzel 😆😆 benim çok hoşuma gidiyor özellikle duştan sonra sürdüğümde çok rahatlıyorum.

               


3- BLISTEX CLASSIC LİP PROTECTOR : Bu LİP balmda klasik dudak nemlendirici balm fazla yoğun yapıyı sevmeyenler kesinlikle kullanabilir. Onarıcı nemlendirici bir yapıya sahiptir. Zaten serisinin- koruma - etkisi olan bir balm. Çok severek kullanıyorum normal makyajda dudakta ruj olmasın sade kalsın diyenler varsa kesinlikle bu ürünü kullansın derim güneş ışınlarından da koruyor. Sade ve soft bir yapısı var anlayacağınız.

              


4- BLISTEX DAİLY LİP CONDITONER: Doğal içerikli yapısı var içerisinde zeytin ve üzüm çekirdeği yağı bulunuyor. Veee içerisinde aleovera, kakao yağı da varrr. Yanii çatlaklara yıpranmış dudaklara yoğun bakım yapıyor ayrıca acıyan çatlaklara iyi geliyor. Ben çok çok memnun kaldım bundan günlük bakım kremi sıklıkla kullanılabilir. 


Benim gibi kışın soğuktan çatlayan yazın sıcaktan kuruyan dudak konusunda hep bir derdi olan biriyseniz bu ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle BLİSTEX ürünlerini kesinlikle kullanmalısınız. Ödül almış zaten sırf dudak bakımı ürünleri var. Ben bir kaç çeşidini kullandım aslında

                   

+ SEVSTİVE , hassas dudaklar için koruyucu ve onarıcı bakımı  memnun kaldım aslında ama denemek için diğerlerini almak istedim 😆😆
                  

+LİP BRILLIANCE, renkli ve ışıltılı hafif pembe rengi ve içinde simleri var. Nemlendirici bakım içinde ipek özü ve üzüm çekirdeği yağı var. Çok güzeldi aslında ama ben pek renkli kullanmıyorum o yüzden bitirene kadar hep gece sürdüm 😆

Bence herkes tarafından çok sevilen bir üründür diye düşünüyorum. Yanlız bu yazdığım balmlar yoğun yapıda oldukları için ruj altına kullanması pek uygun değil. Fakat ruj sürmeden 25 veya 30 dadika önce uygularsanız bir problem olmuyor. 

Bu balmlar indirim zamanında falan kalmıyor mağazalarda. Eczaneden, gratisden, watsonsdan, rossmanndan  temin edebilirsiniz. Mağazalarda fiyatları farklı bu yüzden araştırıp almanızda fayda var. Blistex ürünleri onaylı ve test edilmiş ürünlerdir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. 🌼🌼

16 Yorumlar

  1. Bilgilendirme için teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana ❤️

      Sil
  2. Güzel olmuş öneriler teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Blistex Med Plus vazgeçilmezim. *-*

    YanıtlaSil
  4. These sound like really great options! Thank you for sharing them!
    the creation of beauty is art.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Our preferences are the same!! You should definitely use it❤️

      Sil
  5. Blistex lip balm konusunda en başarılı marka😊

    YanıtlaSil
  6. Ben de dudak nemlendiricisi almayı düşünüyordum Nivea ve Blistex ürünlerini deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  7. Bisteks çok duydum ama elimdekiler bitmediği için bir türlü alamadım. :)
    Mail abonelik butonu koyarsanız daha rahat takip edebiliriz.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an indirimde ürün dene bence. Onuda koyayım hemenn 🌸

      Sil
  8. Blistex lipbalmlarına bayılıyorum harika yorumlamışsınız.

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.