'ÜCRETSİZ TANITIM'

Merhabaaa!! Nasılsınız arkadaşlar? Bana sorarsanız ben bu aralar sıkılmış ve dizilere sarmış vaziyetteyim. Sardım ama izleyecek dizi de bulamıyorum ki kaliteli bir şeyler önerirseniz keyifle izleriimm. Genelde Kore, Çin, Tayland, Tayvan, dizilerini keyifle izliyorum webtoon dizilerini de çok severim ayrıca beğendiğiniz varsa önerilere açığım. 😊 Ben bu ara banada yakın konulu olduğunu düşündüğüm bir Çin dizisi izledim haydi tanıtım ve yorumlamaya geçelim..

MY GIRL 2020

Bölüm Sayısı:24
Süre: 45 dakika
İlk / Son Yayın Tarihi:17 Haziran - 9 Temmuz 2020
Tür: Komedi, Romantik, Dram

Oyuncular;

-Ana Oyuncular-

               
                   ZHAO Yİ QİN/ Shen Yi - Zeng Jue                  Lİ JİA Qİ/ Meng Hui

- Yardımcı Oyuncular-

                    
                                      FAN ZHİ XİN/ Sui An                  O MEİ XUAN/ Wei Lei
                                              Shen Yi 'nin en yakın arkadaşı ,                    Shen Yi'nin eski sevgilisi
                                aynı zamanda çocukken ona zorbalık yapan kişi.                

           
                                             PU TAO/ Ah Tao              ARTHUR SU/ Jiang Jiang
                                  Meng Hui'nin arkadaşı ve psikolog            Shen Yi'nin yardımcısı 
Konu:
Konusu çok hoşuma gitti benim. Kısacık anlatayım sizlere. Makyaj sanatçısı olan orta halli bir genç kız MENG HUİ ve kozmetik ürünleri yapan büyük şirket sahibi olan zengin bir genç SHEN Yİ . Bir birilerinin hayatlarına girdiklerinde ikisini de çok güzel maceralar karşılıyor. Şirket sahibi yara izlerini kapatan sıvı fondöten yapmaya çalışıyor. Çünkü küçükken bir kızın yüzünde yara açmış ve onun vicdan azabı ile yaşıyor. Kızımız ise sinir stres bozukluğundan sürekli kişilik değiştiriyor ve makyaj yapmayı çok seven biri ayrıca kendi yüzü için likit fondöten yapmış her şeyin üstesinden gelmeye çalışan bir kız.Shen Yi yara izi olan kız arar ve telafi etmeye çalışır fakat gözünün önünü bir türlü göremez.Buna dış etkilerin yaptığı kötülükler sebep olur.Fakat durumu fark eder.

Ben çok beğendim diziyi makyaj alt konulu olması beni etkiledi açıkçası. Bende çok seviyorum yapmayı. Kızın karakterleri çok tatlı olmuş ayrıca. İzlerken aklıma kill me heal me geldi bu kişilik değişikliğinde falan. Ama güzel bir değişiklik katmış hoş olmuş. Kızın özellikle asi hali hoşuma gitti ahhaah Herkese payını veriyordu . "Aferin kıızz iyi oldu" dediğim sahneler oldu. Şirketteki kurnaz tilkiye iyi güzel ayar verdi. Ayrıca diğer çiftler de çok tatlılardı hemen onları da koyayım buraya . Ben sevdim yani çok eğlenceli ve sinir olarak geçti neyse ki kızımız dişli çıktı ahahhahha. Hak ettiklerini geçte olsa buldular ve yaşadılar.

   

Dizide ki herkes tam uymuş bence ama ana karakterler daha tatlı olabilirlerdi. Ek karakterler daha tatlı olmuş benim favorim Ah Tao ve Jiang Jiang oldu, diğer çift de çok tatlı aslında ama biri kötülük yapan bir insanmış zamanında diğeri ise eski sevgili yani olmuşlar güzel olmuşlar da malum pek uygun değil haahhah.  Diziye puanım 10/8 oldu .

Sizin favori çiftiniz hangisi? Yorumlarda buluşalımm.

7 Yorumlar

  1. Harika bir yazı olmuş. Bende izlemek istiyorum en kısa zamanda.

    YanıtlaSil
  2. Güzel diziye benziyor oyuncular çok tatlı bende bloguma sizi beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Kore dizilerinden sonra çin dizileri çok uzun geliyor bana. Bir tane izleyip bıraktım. 😅 Ama bir ara devam etmeyi düşünüyorum, buna da bakabilirim. 😊

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.