'ÜCRETSİZ TANITIM'                                                                                                                            

Merhaba arkadaşlar,nasılsınızz??? Ben iyiyim çok heyecanlıyım bu güüünn. Kargom gelmek üzeredir şimdi bende sizlere ne aldım bunları gösterip tanıtacağım. Alacağım daha çok ürün var bunlar sadece bir kaçı, makyaj ürünlerimi sizlere sunmaya karar verim . Ben kullanırken memnun kaldığım ürünleri anlatacağım ama her kişide aynı şekilde memnuniyet olmuyor. Her zaman tanıtım yorumlama yaparken dile getiriyorum bunu sizler kullanırken ne gibi etkiler gördünüz bunu yorumlarda yazın lütfenn. Gelelim aldıklarıma ;

>1< Rıval De Loop - Gold Flake Primer                                                                                      
Evet makyaj bazımı an itibari ile değiştirmiş bulunuyorum. Normalde kullanmış olduğum Maybelline di gözenek gizleyici olanını almıştım Master prime -10- olanı ama yüzümde aşırı kalıp gibi duruyordu. Neden anlayamadım çok yoğun yapısı vardı yani fondöten sürünce de iz kalıyordu . Pek beğenmedim yani her neyse bunu aldım. içerisinde 24 ayar altın parçaları bulunuyor.Bende çok zengin olduğum için aldım ahahahaha😆😆İşin şakası bir yana ilk deneyim olacak ama denediğime göre yapısı çok güzel detaylı bir şekilde anlatım yapacağım kullandıktan sonra. 

>2< Maybelline New York -Fit Me 


Senelerdir kullandığım ve vazgeçemediğim fondötenlerden 2,si olarak yerini alıyor bende. Bu sefer kardeşim için aldım şu an kullandığım farklı bir fondöten. Aşırı kullanışlı bence yapısı çok yoğun değil soft ve doğal görünümü var ben çok beğeniyorum.Ayrıca her cilt tonuna göre renk mevcut cildime göre fondöten bulamıyorum derdinizi ortadan kaldırıyor.

>3< Rıval De Loop- Natural Touch Concealer


Hayatımda şimdiye kadar kullanacağım 2, concealer olacak ilki fit me olandı.Çok fazla kullandığım bir şey değil aslında o yüzden uygun fiyatlı ve çok güzel kapatan ,yok gibi doğal görünüm sağlayan ve cildi kurutmayan güzel bir kapatıcı.Çok severek kullandım tekrar aldım bendeki 01 olanı açık tenliler için çok uygun bir ürün.

>4< Rival De Loop - Soft&Matt Mousse Make up


Bunu daha önce hiç kullanmadım hediye olarak göndermişler. Köpük yapısı var gördüğünüz gibi hemen daldım 😅. Şimdilik bir şey diyemiyorum deneyip göreceğim bakalım teşekkür ederim yolladığınız için. Kullandığım tek köpük fondöten Maybelline Dream Matte Mousse idi seneler önce güzeldi ama bunun hakkında henüz bir şey diyemeyeceğim. 

>5< Rıval De Loop-Better Than Young         

Bu rimeli ilk defa kullanacağım sırf dışına vurulduğum için aldım. 🤣🤣 Çok güzel duruyordu. Denedim kırpıklerimi de tam istediğim gibi yaptı. Ne eksik ne fazla aslında kirkiplerimin ayrı ayrı ve dolgun durmasını seviyorum. Ayrı ayrı yapıyor siyahlığında güzeldi. Dolgunluğu biraz az kaldı ama onunda çözümü aşağıdaaa 🤭

>6< Rıval De Loop-Care Foundation Mascara
Evet hayatımda şimdiye kadar hiç kirpik bazı vs. Şeyler kullanmadım. Bunuda denemek için aldım açıkcası. Ne gibi etki alacağım merak ettim. İçerisinde B5 ve E vitamini bulunuyor. Kirpik bakımı için tekde kullanılabilir aynı zamanda baz olarak da kullanılabilir. Şeffaf bir yapısı var. Gerçekten çok memnun kaldım fiyatina göre güzel bir ürün.

>7< Revolution Pro - The Illustrator 
Rengi ve yapısını çok sevdiğim bir dudak kalemi aynı zamanda göz içinde kullanılabiliyor. Ama şimdiye kadar hiç kullanmadım. Dudakta çok nötr ve soft duruyor yani bende öyle, doğal görünümlü rujlar severseniz kesinlikle önereceğim bir üründür kendisi. Herkeste aynı durmuyor ama ben beyaz tenliyim rengi hoş duruyor, kardeşim buğday tenli hiç sürdüğü anlaşılmadı. Pişman olmamak için görmeden almayın derim. 🤭

Ayrıca ben web sitesinden aldım ürünleri kargo çok hızlı geldi ve aşırı derecede memnun kaldım çok güzel paketleme yapmışlar kesinlikle güvenip webden alışveriş yapabilirsiniz. 

Sizler hangi ürünleri kullanıyorsunuz? 
Yazdıklarım arasında kullandığınız ürün varmı?
Memnun kaldınız mı, ne gibi etkiler gördünüz?
Yorumlarda buluşalım. Sevgiler.. 🌸

12 Yorumlar

  1. All of these products look really beautiful. That gold flake primer sounds really interesting.

    YanıtlaSil
  2. Rimeli detaylı yazmanı bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. Gold Flake Primer benim de denemek istediğim ürünlerden😊

    YanıtlaSil
  4. Ne çok ürün varmış böyle :))
    Güzel günlerde kullan canım ♥

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel görünüyorlar, güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.