'ÜCRETSİZ TANITIM'

Merhaba değerli okuyucum. Buraya yazı yazmak bana huzur veren bir eylem oldu artık. İnsan alışınca bırakamıyor gerçekten. Ufak çaplı olsam da güzel işlere imza atmak istiyorum. İnşallah amaçlarıma ulaşırım ve benim gibi hayalleri olup çabalayan kişilerde inşallah hedeflerinize ulaşırsınız. Zamanınız nasıl geçiyor pek bilemesem de siz değerli okurlarımın her zaman iyi olmasını  isterim. Beni sorarsanız biraz stresli zamanlardan geçiyorum ama her şeyin güzel olacağına inanıyorum. 

Bu strese rağmen ilk kez yazdığım bir başlık ile buradayım. Daha öncesinde bu başlık altında hiç yazı yazmamıştım benim için ilk olacak. Kesinlikle keyifle yazacağıma inanıyorum. Yeni içerikler için bir kaç mesaj alıyorum cilt bakımı için güzel ilgi gördüm hepinize çok teşekkür ederim.💜Kullandığım bir kaç ürün oldu çok güzel etkisini gördüğüm. Cildiniz için gerçekten faydası olacağını düşündüm ve bitirince (emin olmak için beklerken bitti haliyle) anlatmak istedim sizlere . Geçelim ürünlere..


- Watsons Radiant Aloe Vera Yüz maskesi 

Cilt bakımını yaptıktan sonra ilk kez  kullandım, aşırı güzel bir parlama oldu cildimde. Çok yumuşak aydınlık nemli ve parlak cilde sahip oldum. Tek seferde bu kadar güzel bir etki beklemiyordum açıkçası. İndirimden almıştım . Kağıt maske ama diğer kullandıklarımdan farklıydı. İçinde ek ambalajı vardı , kağıt yapısı oldukça kalındı ve içindeki solüsyon kurumuyor hemen  jel yapısı oldukça yoğundu. Çok güzel uygun fiyatlı tek seferde bile faydasını göreceğiniz bir ürün. İsteğe göre durulanıyor ayrıca paraben, alkol ve renklendirici içermiyor.  


- Madecassol Krem

Sömürerek kullandığım bir krem oldu kendileri. Ağustos ayının 10 undan itibaren bu güne kadar sadece yüzüme uyguladım. Gerçekten hiç bu kadar güzel bir sonuç beklemiyordum yüzümde gerçekten dolgunluk hissetim, yenilenme oldu, daha pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt yapısına sahibim şu an. Sivilce izleri, cilt lekeleri, yara, yanık, çatlaklarda kullanılıyor. Ben aslında uzun zamandır kullanmayı çok istiyordum ama nasıl etki edecek ya alt tarafı krem diyordum hiçte öyle değilmiş. Güneş yanığı içinde kullandım kesinlikle sonrasında güneş lekesi bile bırakmadı. Bir küçük nokta dahi yok, yarada kullanmadım henüz ama  kullandığım her alanda çok güzel etkilerini gördüm. Kesinlikle her eve lazım bir ürün . Sivilce izlerini ve sivilceleri gidermede kesinlikle tercih edilecek bir krem. Tabiki cilt temizliğinden sonra kullanılmalı.


- Kalyon 

Bu ürün tırnak besleyici ve güçlendiricisi. Kullandığım tek tırnak güçlendirici budur. Yanında başka ürün hiç kullanmadım. Tırnak yapım çok ince ve uzatamıyordum, sayesinde daha sert ve uzun tırnaklarım var artık. Uzun süreli ve sürekli kullanımda kaliteli tırnaklara sahip olabilirsiniz. Tırnağın keratin tabakasını güçlendiriyor ve kırılmasını önlüyor ayrıca güçlendirmesine katkıda bulunuyor. Ben iki kat sürüyorum üzerine oje sürüyorum. Zaten ilk katı tırnağım emiyor gibi hiç belli olmuyor yapısı soft ve çok çabuk kuruyor. Biter bitmez aldığım üründür kendisi kesinlikle tırak sorunları yaşayanlar hiç ürün aramadan bunu kullansın derim. Tek sıkıntılı yanı ücreti ben ilk aldığımda 5 tl ye alıyordum fakat artık 17 tl . 


- Garnier Saf  ve Temiz Roll-on

Bu ürünün bitmesine gerçekten çok sevindim diye bilirim. Bir daha alacağım bir ürün olmadı . Jel yapıdan ziyade sabun roll on ları tercih ederim. Bunu da yazın çabuk terlerim diye düşünerek almıştım alkolsüz olması dikkatimi çekmişti birde markanın vaat ettikleri için almıştım. Anında kuruyan, ıslaklık emici, 48 saat kuruluk demişler. Fakat bence bu olmadı tek güzel yanı koku konusu oldu . Gerçekten hiç ter kokusu olmadı kullandığım süre boyunca ama roll on un kendi kokusu hiç yok. Eğer kokulu bir roll on istiyorsanız bu sizin için uygun değil. Ben ısınamadım istediğim gibi olmadı yada çok bir şey bekleyerek almışım bilemedim. içim ısınmadı.

31 Yorumlar

  1. Merhaba maske tarifinizi denedim çok memnun kaldım. Teşekkür ederim gerçekten kaliteli iş yapıyorsunuz ❤️ bu ürünleri de deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ne mutlu bana sizlere katkım olduysa :)

      Sil
  2. Blogcu hanım27 Ekim 2020 21:50

    Madecassol bende kullandım. Güzel ürün önerisi de olmuş emeğine sağlık 😊

    YanıtlaSil
  3. Tavsiyeleriniz harika bayılıyorum size hepsini denedim memnun kaldım teşekkür ederim

    YanıtlaSil

  4. Hay maşllh diyeyim,darısı yenilerinin başına :))

    YanıtlaSil
  5. It is wonderful that you were able to use up so many items! Thank you for sharing your thoughts on them.
    the creation of beauty is art.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you for reading my article. I think the products are scarce but :D

      Sil

  6. great post!
    Have a nice day <3

    YanıtlaSil
  7. Watsons'ın maskeleri çok iyi gerçekten😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evett merak ettiğim bir marka daha var bakalım sıra onda :D

      Sil
  8. Yüz kremi dikkatimi çekti, ekran görüntüsü aldım. :) Çok tatlı yazıydı, ellerine sağlık^^

    YanıtlaSil
  9. o zaman gelsin yeniler , sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Maskeyi oldukça merak ettim aldım listeme👍
    Sevgiler
    Makyajlikareler

    YanıtlaSil
  11. madecassol harika ben onu et benimi yaktırınca doktor önerisiyle kullandım. ara ara sürüyorum yüzüme de. annem de önceden kullandığı için biliyordum. gözüme yakın 2 et beni vardı onları yaktırdım. nokta kadar olan yarama sürünce hiç iz kalmadı. ondan biraz büyük olanın izini de çoğunlukla kapattı ama derimde hafif pembemsilik var o da olur o kadar. güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten yara izleri için bire bir. Teşekkür ediyorum 💜💜

      Sil
  12. Madecasol seviyorum gerçekten kullanmayı 😊 kaleminize sağlık...

    YanıtlaSil
  13. Şu maske olayını asla yapamıyorum ya nedense. Umarım deneyebilirim bir gün . :) eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  14. Madecassol Krem'i kullanmayı çok istiyorum ama cesaret edemiyorum. :)

    YanıtlaSil
  15. Bu kozmetik magazalarinda satilan maskelerle ilgili tereddutum vardi, yesil olani deneyecegim Ins. Ins benim yuzumde de guzel bir parlama yapar😀Bu arada yine watsons dan aldigim pink puding beauty kremi var nemlendirici. Hic denediniz mi bilmiyorum ama beim yuzume cok iyi gelmişti. Sizin yorumunuzu da merak ettim:)))

    Kolay gelsin😊

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.