Bu gün 2020 ye veda paylaşımı yapmak istiyorum. Belki biraz erken olacak fakat yine de güzel bir sohbet paylaşımı olsun istedim. Benim bu yılım iyisiyle kötüsüyle covid-19 olmadan çok iyi geçti. Tabi ki sıkıntılarda yaşadım iş bulamadım, bazı isteklerimi geri planda tutmak zorunda kaldım, çoğu şeyi genel olarak kimse yapamadı zaten . Ülke o kadar zorda ki şu an alışveriş dışında kimse bir şey yapamaz durumda ne bir değişiklik nede bir fazlalık kabul edemeyecek durumdayız. Ben 2020 ye veda ederken böylesi zorlu bir sene yaşamak istemediğimi dile getireceğim. Sanırım hayatımda hiç bu kadar zorlanmadım, korkmadım, üzülmedim, sanki her şey beklemiş bir anda 2020 ye gelince patlamış gibi oldu. Yangın, virüs, deprem, şehitlerimiz, ülkede yaşanan diğer olumsuz olaylar ve sayamadığım her şeyi 1 yıl içerisinde yaşamış bulunduk ülkece. Tek olmadığım için mutluyum fakat bazı olaylarda hiç kaale almayıp kafasına göre hareket eden insanlarda oldu. Hatta hala da varlar bu durum çok üzdü beni. Yeni yıla girmeden önce 2020'nin değerlendirmesini yapacak olursam eğer , verimli olan tek tarafı sizlerle buluştuğum bu platform oldu. Her şeyi burada gördüm ,burada sizlerle paylaştım, kiminin anısını ,kiminin özlemini ,kimininse yaşadığını burada bu platforma gördüm ve tanık oldum. Gerçekten bam başka kişiler tanıdım görmeden bilmeden dostluklar kurdum. Benim verim aldığım eğlendiğim kendimi anlattığım tek ve en özel yer burası oldu. Benim ailem oldunuz okuyan , takip eden, benimle iletişimi olan, bana yardımı dokunan herkese çok çok teşekkür ederim. 2020'ye bir an önce veda etmek istiyorum artık. Yeni yılda çok umutlanmayım demiştim ama ,kendi adıma yaptığım ve yapmak için çabaladığım güzellikler var umarım 2021 çok güzel geçer diye baya heyecanlı ve umutlu bir şekilde giriyorum yeni yıla. Her şeyin son bulup eski düzene geçmemizi çok istiyorum umarım yeni yıl her şeyi düzene koyar.

Yeni yıl bana ve tüm okurlarıma mutluluk, huzur, sağlık, neşe getirsin ve bol bol dileklerimizin gerçekleşeceği bir sene olmasını diliyorum. Hepinizi çok seviyorum..

6 Yorumlar

  1. Ben de bu yıl çok yıprandım çok üzüldüm çok ağladım ama ne olursa olsun sağlığıma şükrettim çünkü en değerli şeyin bu olduğunu bir kere daha anladım. Çok şükür bu yılı bitirebildik umarım 2021 de daha normal bir hayatımız olur🌸

    YanıtlaSil
  2. Gercekten cok zor bir yildi. Ins 2021 cok guzel gecer. Dileklerimiz dualarimiz gerceklesir. 🍀

    YanıtlaSil
  3. 2021 herşeyden önce bize bolca sağlık getirsin 🤲🏻

    YanıtlaSil
  4. 2021 güzel geçsin :) güzel bir yıl dilerim :)

    YanıtlaSil
  5. İnşallah 2021 yılında da covid olmadan hayatımıza devam ederiz. İyi yıllar canım. :)

    YanıtlaSil
  6. Dilerim ki 2021 hepimize mutluluk ve sağlık getirir. Tüm güzel dilekleriniz gerçekleşir umarım :)

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.