Değerli okur ,bugün tüm blog yazar arkadaşlarım için düşünmüş olduğum bir etkinlik ile karşınızdayım. Bildiğiniz üzere bizler hem burayı hem de instagram hesabını çok sık kullanıp düzenli olarak paylaşım yapıyoruz fakat etkileşim konusuna gelince fazla verim alamıyoruz. Bende düşündüm ki bir etkinlik yapsak ve instagram kullanan blogger kullanıcıları bir birine destek olsa . Karşılıklı olarak takip yapma etkinliği düzenlemek istiyorum çok katılım olsun . Herkes güzel verim alsın, birbirimize destek olalım istiyorum. Çünkü burada emek verip çok kitlesi olan fakat orada çabalayıp fazla kişiye erişemeyen arkadaşlarımız var. Çok büyük olmasa da ufak çaplı yardımlaşma olarak çok güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.

Dilerseniz katılan kişiler arasında düzenli yorum ve beğeni etkileşimi de yapabiliriz.Hepimiz için çok güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum katılmak isteyen arkadaşlar bana instagram adresimden dm atarak veya yoruma katıldım deyip instagram adresini yazabilirlerse çok memnun olurum güzel bir etkinlik olsun .


Bu etkinliği başlattım ve güzel dönüşler aldık insatgram üzerinde grubumuzu oluşturduk  çok güzel link paylaşımları gerçekleştiriyoruz gelmek isteyen oradan ulaşa bilir :)

33 Yorumlar

  1. Katılıyorum! Takibe alıyorum simdi sizi

    YanıtlaSil
  2. geçtiğimiz senelerde böyle bir şey başlatmıştım ancak sonradan bazı bencil arkadaşlar benimle beraber olanların ismini silip sadece kendi isimlerini yazdı ve sanki etkinliği onlar başlatmış gibi davranmışlardı :( gene de verimli oldu mu bilemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel olacağını düşünüyorum bunu ben başlattım ve arkasında sonuna kadar dururum valla 🤣🙏🏻

      Sil
  3. Merhaba harika bir fikir aynı zamanda harika bir etkinlik katılmayı isterdim fakat maalesef sosyal medya hesabım yok Instagram kullanmıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir etkinlik olmasını diliyorum. Sosyal ağlarda @biredip adıyla beni bulabilirsiniz. 🙂

    YanıtlaSil
  5. Ben öğrenci olduğumdan dolayı sosyal medyanın negatif etkisi oluyor bu yüzden kullanmıyorum açıkçası ama olsaydı kesinlikle katılırdım bu ince düşünülmüş,güzel etkinliğinize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa çok teşekkür ederim güzel görüşünüz için :)ayrıca negatif etkileme konusunda haklısınız

      Sil
  6. Burada blogunuzun bir takipçisi oldum artık.

    İnstagrama uğruyorum şimdi.

    Aynı ad ilesiniz umarım :)

    YanıtlaSil

  7. Anaaa bende diyorum bu kadar çok blogger beni tüm gündür neden takip etmeye başladı :))) Hepsini de geri takip etmiştim ki 😂

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel düşünmüşsünüz. Bende katıldım instagramdan hemen. Dilerim hepimiz için bol etkileşimli ve güzel bir etkinlik olur :)

    YanıtlaSil
  9. Sizi instagramda takibe aldım mı ona bakacağım.Bu tür etkinlikler tabi ki güzel ama çoğu kez insanların kapitalist düzene fazlaca uyumlu durumlarına maruz kaldığım için sadece sayı çokluğunu pek takılmıyorum.Sizi tabi ki takipteyim.Güzel bir etkinlik olması dileğimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim abla bende seni severek takip ediyorum :))

      Sil
  10. Merhabaa, katılmayı çok isterim. :)

    YanıtlaSil
  11. güzelmiiş. bu akşamki yazımda duyurcam bu etkinliği. özellikle yeniler için çok faydalı olabiler. ben katılayım mı bilemedim, haftasonu bi bakayım senin insta hesabına, kimler filan katılıyor yanii, blogumun düzenli okuru olup da instadan hesabımı izleyenleri takip ediyorum ben, instaya pek taklımıyom yani, blogdan sürekli karşılıklı yorum yaptıklarımız instama üye olursa ben de üye oluyom o arkadaşımızın hesabına. şimdi yani, katılırsam, üye olurlar evet ama blogumun düzenli okuru değilse ben üye olmam gidip, veya her üye olana üye olabilirim evet de blogdan iyi bilmiyosam hesaplarına gidip beğeni de yapamayabilirim, çünkü instaya nadir giriyorum yani, şimdi katılırsam sürekli beğeni yorum yapmam lazıım, bense blogda aktifim, instada değilim :) yine de bi düşüneyim haftasonu. yoksaaa çok iyi bir etkinlik düşünmüşsün, böyle bir etkinliği uzun zamandır yapan yook, ya bunu arada insta olmadan sadece blogda yapsanaaa, blogçular için, bi dolu blogçunun instada hesabısı yoook :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogçular için blogda yapmayı düşündüm zaten deep ama burada grup olup blog linki paylaşamıyoruz orada herkes yazısını paylaşıyor burada gözümüzden kaçsa bile ora o şekilde güzel takip ediyoruz 🎉

      Sil
  12. Merhaba , iyi ki rastlamışım ne güzel insanlar tanıyacağım kim bilir
    Sosyal medya yokken bloglar vardı ve daha çok keyifliydi tekrar eski günlere döneriz inşaallah

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel bir etkinlik! Ben de katılıyorum... :)

    YanıtlaSil
  14. Katıldım mı ben 😄 bir şeye katıldjm ama bilemedim bu mu
    @brbaskagezgin 😊 beni de alırsanız aktif olmaya çalışırım
    😊

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Umarım gerçek blog yazarları bu sayede birbirleriyle daha çok iletişime geçmiş olurlar. Ben de katılmak isterim. Cok sevgiler🎈

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel düşünmüşsün😊

    YanıtlaSil
  17. Merhaba burada blogunuzu takipteyim, sizi de bloguma beklerlm <3 Instagram etkinliğine de katılmayı çok isterim :)

    YanıtlaSil
  18. Takipçi etkinlikleri backlink açısından oldukça faydalı oluyorlar. Nerdeyse tanıtım yazısı işlevi görecek diyebilirim.

    YanıtlaSil
  19. Güzel bir etkinlik olmuş bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  20. Çok fazla kullanmasam da ınstagrama bakmadan geçemiyorum. Takip edeceğim, bloğunuzu da atlamışım, aldım takibe.

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.