Hemen hemen herkesin merak ettiği bir konu ile karşınızdayım. Bildiğiniz üzere güzellik salonlarında cilt bakımı yaptırmak isteyenlerin tercih edeceği bir çok yöntem mevcut. Daha parlak daha gergin ve dolgun bir cilde sahip olabilmek için yaptıracağımız işlemlerin artık haddi hesabı yok diyebiliriz . Günümüzde bu sektörde çok fazla cihaz ve ürün çıkmaya başladı. Tek cilt bakımı için değil vücut şekillendirme ve zayıflama içinde bir sürü cihaz var artık. Peki hangi cihazlar gerçekten kalıcı ve güzel sonuçlar veriyor ? Hangi işlemler daha faydalı ve iyi sonuçlar verir ? Ne gibi işlemler yaptırabiliriz ? Hangi işlemlere güvenebiliriz ? Gibi bir çok sorunun cevabını vermeye geldim.

Bildiğiniz üzere ben güzellik uzmanıyım ve kendi yaptığım işlemlerin etkilerini çoğu kişide görüyorum. Fakat gelmek isteyip çekinen , işlemlere inanmayan, para tuzağı olarak gören ve tedirgin olup yaptırmayanlar var. Bu konuda çokta haklılar aslında çünkü hiç bir salonda detaylı aynı zamanda olduğu gibi işlemler anlatılmıyor hep daha fazlası öne sürülüyor. Buda bir nevi kandırmaya giriyor. Bende bu gün vaad edilenin dışında gerçekten güvenip yaptıra bileceğiniz yaptırdığınızda ne tür sonuçlarla karşılaşacağınız işlemleri sizlere sunmak istedim. Gitmek isteyip çekinen kişiler varsa mutlaka göz atsınlar derim. Ben öncelikle kendi yaptığım ve çok verimli olanları güzel sonuç alacaklarınızı yazmak istedim bunu da belirtmek istiyorum. Geçelim detaylarımıza....

1-KİRPİK LİFTİNG

Rimel sürmeden kirpikleriniz daha dolgun ve kıvrımlı dursun istiyorsanız , az kirpiğim var belli olmuyor diyenler varsa kesinlikle hiç düşünmeden yaptırın derim. Yapılan bu işlem kirpik köklerine uygulanır ,kirpiğin daha uzun ve dolgun görünmesine yardımcı olur. 2 ila 3 ay arası kalıcılığı vardır ve kesinlikle hiç bir yan etkisi ve zararı yoktur.

2-İĞNESİZ MEZOTERAPİ

Son zamanların en çok tercih edilen yöntemlerinden biridir. Eğer yaptıran varsa mezoterapi normalde iğne ile deri altına yapılan bir işlemdir. Hala yaptıranlarda var özellikle ünlüler çok tercih etti bu sene çoğu kişide görmüşsünüzdür. Genelde yüzlerinde nokta nokta kabarcıklar oluştu, iğne den mikrop kapan oldu güvenilir yerde olsa ufak tefek sorunlar mutlaka yaşandı. Fakat bu işlemde hiç bir şekilde iğne yok ve acıda yok haliyle. Ayrıca mikrop kapacak bir işlemde yapılmıyor ve bir çok sorun için çözüm sunuyor bizlere. Peki bu işlem bize ne gibi sonuç sunuyor..

- Cilt matlığını giderir

- Anti aging etki si sayesinde ciltteki ince çizgilerin yok olmasına yardımcı olur.

- Sivilce izlerini giderir

- Skar tedavisi yapar

3- LAZER EPİLASYON

Yıllardır hemen hemen her bayanın lazer epilasyonu anısı olmuştur. Ben sizlere buz lazer epilasyonunu anlatmak istiyorum. Çoğu iş yeri ve çalışan arkadaşlar acısız ,sıfır acı, hiç hissetmezsiniz dese de buz lazerin buz olmasının özelliği lazer yapılan cihazın başlığının buz tutmasıdır. Lazer başlığı buz tutar ve siz atışın ısısını hissetmezsiniz fakat kıl kökünüzün yandığının acısı tabi ki olur ama bu hissiyat karınca ısırığı gibidir. Ayrıca geçici ve anlık olan bir histir. Nasıl geçici diyeceksiniz ilk 2 seanstan sonra kıl kökleriniz azalacak ve daha az hissiyat duymuş olacaksınız. Kesinlikle %100 dökülme sunulmaz fakat minimum %80 dökülme görürsünüz. Diğer lazer cihazlarına göre buz lazer tercih derseniz daha az acı ile bölgesel tüylerinizden 6 ila 10 seansta kurtulmuş olursunuz.

4- G5 MASAJI

Yan etkisi olmayan selülit giderici, bölgesel zayıflama etkili, ödem atma ve sıkılaşma etkisi ile ağrısız, acısız bir sistemdir. Seans sırasında rahatlayacağınız G5 masajı cihaz başlığının ritmik titreşimleri ile vücuda özel krem yardımıyla kas yönüne doğru masaj yapılarak uygulanır. Uygulama bölgesel bağ dokusunu açar ve hücreleri yağ yakımı için uyarır. Son zamanların en popüler zayıflama cihazları arasındadır. Cerrahi işleme gerek kalmadan kalıcılaşmış yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Eski ve geçici sistemlerin aksine kalıcı sonuçlar elde eden çok etkili son teknoloji uygulamadır. Uygulama sayesinde vücuttaki toksinler atılır ve sağlıklı bir vücut kazandırır aynı zamanda laktik asit atılmasıyla yorgunluğu da giderir.

5-HOLLYWOOD BAKIMI

Son zamanların en çok kullanılan cilt bakım uygulamasıdır. Cilt tipine göre bakım ayarlanır ve vakumla yapılan bir işlem sonrası cilde uygun led terapiler ve serumlar kullanılır. Acısı olmayan bir işlemdir aynı zamanda yan etkisi yoktur . Seans sonunda tertemiz arınmış bir cilt ile çıkacağınız için cildin temizliği açısından yapmanız gereken bir kaç değişiklik olacaktır sadece buda yastık kılıfı değişikliği ve kayıt havlu kullanımı ayrıca cilde sürekli temas halinde bulunmamalıyız. Peki cilde ne etkisi vardır bu uygulamanın ? Cildimizdeki ölü tabakayı temizler ve daha canlı bir cilt bizlere sunar tek etkisi bu değil tabi ki. Ciltteki soruna göre sivilce giderme, leke giderme , kırışıklık giderme , kuru ciltler için hyaluronik asit , beyaz ve siyah noktalar, genişlemiş gözenekler ve aşırı yağ bulunan T bölgesine yağı dengeleme gibi her cilt sorununa uygun işlemler uzmanlar tarafından belirlenir ve uygulanır.



Daha bir çok güzel işlemleri yaptırabilirsiniz aslında fakat kesinlikle güvenilir bir yer olması çok çok önemli. Ankara'da ikamet eden arkadaşlarım için güzel bir salon önerisini de yapmadan geçemem . İşinde uzman olan ve yıllarını veren çok minnoş ayrıca bir o kadar da tatlı kişiliğe sahip EBRU TEKİN BEAUTY CENTER Kesinlikle her işlem için danışabilir ve gidip görüşebilirsiniz. Yazının üstüne tıklayarak instagram hesabına erişebilirsiniz.  
Tek bu işlemler değil aynı zamanda el-ayak bakımı ,klasik cilt bakımı ,diyet programı da yapıyorlar . Kaliteli ve güvenilir bir ortam istiyorsanız kesinlikle ulaşın ve bilgi alın derim . Ayrıca şu an fiyatlarda çok uygun. Siz değerli takipçiler ve okurlar içinde ayrı bir sürpriz olacak tabi kii !!


Soruları yorum olarak buraya veya direk sayfasına yazabilirsiniz.  



13 Yorumlar


  1. Müthiş bir yazı 👋👋🙏👍🖖😂

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel anlatmışsın işlemlerin böyle olduğunu bilmiyordum özellikle lazerin. Bende Ankara'dayım en kısa zamanda ziyarete gelmek isterim. ✨

    YanıtlaSil
  3. Bilgilendirici bir yazı daha ☺️

    YanıtlaSil
  4. Bazı işlemler için ben de korkuyor ve emin olamıyordum, gerçekten bilgilendirici bir yazı olmuş. :)

    YanıtlaSil
  5. Kirpik liftingi yaptıracağım sanırım😁

    YanıtlaSil
  6. These are great procedures to choose from.Lovely info!

    YanıtlaSil
  7. Kanayan bir yarama parmak bastın. Ben sağlıkçıyım bir dönem İstanbulda bir güzellik merkezinde çalıştım. Az çok fikir sahibiyim. Ama dediğin gibi güvenilir ve gerçekten senin ihtiyacın olan işlemler için yönlendiren etik yerler o kadar az ki. İstanbulda mısınız? Ya da İstanbulda Avrupa yakasında bana önerebileceğiniz bir yer var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ankaradayım oradaki bazı yerleri biliyorum ama eylül öztürk spa güzel işler yapıyor istanbulda :D

      Sil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.