Merhaba arkadaşlar,bu gün sizlere NETFLİX 'den izlediğim--  HOTEL DEL LUNA  --adlı kore dizisini anlatıp sonrasında araştırmalarım sonucu bulduğm birazda olsa filmden nostaji yaşayacağınız ortamı muhteşem ,yemekleri muazzam güzel birbirinden bağımsız iki adet kafe bulduummm!!! Evet erinmedim aradım ve bunu buldum ahaahah. Filmin etkisinde kalıp aramıştım ama gittiğimde ortam ve diğer hushuslar konusunda çok memnun kaldım.

KONUSU;
Filmi kısaca anlatacak olursam..
Tek kelimeyle ef-sa-ne.. Yanı aslında geçmişinde bir çok kişinin ölümüne sebep olan bir kız lanetleniyor ve çalışanları ölülerden oluşan bir otelin yöneticisi oluyor yaklaşık 1000 yıl civarı yaşamış olan bir kızdan bahsediyoruz senelerdir hep aynı işi yapıyor ölülerin ruhlarını hotelde ağırlıyor .bir gün otele davetsiz giren bir adamın canını bağışlamak karşılığında 20 yıl sonra çocuğunu ona vermesini istiyor ve 20 yıl sonra adamın çocuğu işleri anlayınca istemeyerek işe başlıyor ve konu böyle devam ediyor detaya girmeyeceğim ilemenizi tavsiye diyorum .

Oyuncuları ;

-IU
- YEO JİN-GOO
-SULLİ
-KİM SOO-HYUN
-LEE DO -HYUN
-KANG Mİ -NA
- P.O
                                                                       -LEE JOON Gİ
                                                                       Diye böyle güzel isimleri barındırıyor.

Cafelere elecek olursak adresleri sizlere vereceğim detaylı resimlerine ordan ulaşa bilirsiniz .

DELUNA CAFE

ÇOK SAKİN CİCİ BİR YER BAHÇESİ BULUNUYOR DERS YAPARKEN HAMBURGER YEMELİK MUHTEŞEM ,MUAZZAM BİR ORTAM. GENELDE AİLEYE HİTAP EDİYOR DENİLE BİLİR
!AdresMutlukent, Mutluköy Sitesi 1950. Sokak, Ümitköy - Alacaatlı Köyü Yolu No:12,  Çankaya- ANKARA,

LUNA LOUNGE  CAFE

KAFENİN ORTAMI  VE YEMEKLERİ ÇOK GÜZEL. BULUNDUĞU MEVKİYE UYGUN MUHTEŞEM BİR YER. İÇ DEKORASYONU GÖZ ALICI TABELASIYLA ADETA ANKRADA İSTANBUL,BEBEK HAVASINI YANSITIYOR.

AdresGaziosmanpaşa, Filistin Cd No:74,  Çankaya/ ANKARA


Umarım sizlerde ziyaret eder ve güzel vakitler geçirirsiniz. 

1 Yorumlar

  1. Bu diziyi de merak ediyorum. İzlemek istediğim çok dizi ama az zaman var. Günde en fazla 1 saat ayırabiliyorum dizilere, bu yüzden 1 bölüm anca bitiyor. Okullar ara tatile girdiğinde izlemedik dizi bırakmayacağım.

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.