Selam dostlarım,yavaş yavaş havalar düzelir gibi oluyor sanki . Peki makyajda hangi ton rujlar kullanırsınız? Ben en çok pembe,şeftali tonları severim ve size de 3 adet 1 i indirimde olan ruj önerim var. Aşırı tatlı ve çekici renklere sahip ben bu 3'ünü de kullanıyorum ama favorim Smore please, ben daha çok nude tonlar seviyorum.

                                                                SMORE PLEASE 



Dudak da çok tatlı masum ve doğal bir görüntüsü var ben çok severek kullanıyorum.Tam bahar tatlılığı ve enerjisi taşıyor bana göre . NYX inen sevdiğim parçasından bir tanesi diyebilirim. Fiyatı normalde 60 tl idi fakat indirimde şu an 30 tl ye düşmüş bence gayet uygun ve kullanımı abartı olmadan muhteşem bir pigmente ve yapıya sahip.


WATERMELON TAFFY
Çok canlı ışıl ışıl pembe tonları sevenler için muhteşem bir tonlama . Az uygulama yapınca hafif bir pembe tonuyla muhteşem dudaklara sahip oluyorsunuz. Bence yaz içinde  ideal bir renk  sizce de öyle değil mi?  Mat görünümden çok böyle parlak ve canlı renkler çok tatlı duruyor. Pigmenti ve yapısı da oldukça güzel.

CREAM BEE
Evett ben daha çok nötr renkleri kendime yakıştırıyorum ve bu tonlar hoşuma gidiyor. Nude tonlar bana göre çok çekici ve kullanımı her yere uygun. Bu ton da sade bir ıslak makyaj için gayet uygun .Kullanımını çok seviyorum makyaj yapmasan bile cildine nemlendirici krem sürüp dudağına bunu rahatlıkla sürüp çıkarsın . Çok güzel bir ton cicili bicili ,minnoş ,tatlı bir renk .


Evet arkadaşlar ben rujları kendim kullandığım gibi anlattım lakin her dudak rengine göre rujların da tonu sürdüğümüz zaman açık ve koyu olarak renk farklılığı göstere biliyor. Bu yüzden deneyerek alırsanız sizler için daha uygun bir yönlendirme olacağını düşünüyorum. Belki teninize uygun olmayacak belki tonlaması sürünce hoşunuza gitmeyecek bu yüzden görüp almanızda fayda var. Umarım beğenmişsinizdir.💜💜💜💜💜
                                         

4 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Evett beğendiyseniz ne mutlu bana 😍🧜🏻‍♀️

      Sil
  2. Renkler harika🧡Özellikle Smore Please ve Cream Bee’ye bayıldım😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende o ikisini kullanıyorum özellikle 🧜🏻‍♀️❤️

      Sil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.