Merhaba arkadaşlar, bu gün sizlere muhteşem far önerileri ile geldim! 🤗 Makyaja yeni başlayanlar için ya da acabaları olanlar için efsanevi 2 paleti sizlere sunuyorum. 👏🏻👏🏻 Far tercihiniz de önemli olan kriterler arasında ilk sırada yer alan tabiki de pigmentinin yoğunluğu ve bıraktığı renk. Neden? Çünkü bir çok far paletlerinde renk ordaki gibi durmuyor sürdüğünüz de az renk veya farklı bir renk elde ediyorsunuz bunun sebebi ise rengin yoğunluğu. Gelelim diğer önemli kritere kalıcılık, kesinlikle toz far kullananların baş belasıdır uçan farlar. Sabah sürersiniz akşam bir bakmışsınız eser kalmamış. Aslında bu sadece farın olayı değil makyajda sabitlemekde çok önemli biliyorsunuz ki. Bu farlarda gözünüz kapalı kullana bilirsiniz. Renk tonu, pigmentler, kalıcılık sıkıntısı çekmedim sizlerde çekmez siniz diye düşündüm. 🤗Ben herşeyi abartarak kullandığım için yazın sizlere daha canlı, göz alıcı renkler sundum siz bunları nötrleştirerek kullanırsanız daha güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. 
Ben REVOLUTION kullanıyorum. Çok da memnunum ve sizlerinde çok seveceğini biliyorum. Gördüğünüz pembiş renklerini bulunduran far paleti RELOADED NEWTRALS 2  normal de fiyatı 45 TL olması lazım ama şu an indirimde 30 TL bildiğim kadarıyla. Pembe sevenler için, pembik olayım diyenler için ahahha gerçi çok güzel makyajlar çıkıyor pembe ve tonları ile. Ben çok severek kullanıyorum ve çok da memnunum. Diğer sarı, turuncu, mavi tonlarını bulunduran far paletini ben yurt dışından temin ettim ve bantını açarken arkası yırtıldı sanırım Türkiye de bu REGENERATION PALETTE ile eş değer. Aradım ama bulamadım model adını ama aynı renkler aynı marka nasıl olsa. 

Ayrıca X TAMİMİ TROPİCAL CARNİVAL far paletini de öneririm özellikle simli far tercih edenler için. 
Daha canlı renkleri tercih etmek isteyenler olabilir I❤️HEART REVOLUTION  serisine göz atabilirsiniz. Fiyatları indirimde iken gayet uygun bence, aşırı pahalı değil normal fıyatları zaten. Hem marka açısından hem ürünlerin yapısı açısından kesinlikle verilen parayı hak ediyor diye düşünüyorum. Aldığınız zaman uzunca bir süre kullanırsınız paletleri çünkü pigmentasyonu çok güzel yoğun yani çok çok alıp hemen bitireceğiniz sürekli olarak para vereceğiniz bir ürün değil. Sanki satış yapıyorum gibi hissettim kendimi haahah o kadar övdüm ki 😆😆 Her neyse çok çok anlatmak istemiştim uzun zamandır bu güne nasip oldu umarım sizlere de bir şeyler katabilmişimdir.
❤️❤️❤️
                                       

6 Yorumlar

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.