Merhaba arkadaşlar , bildiğiniz üzere ülkemizde bir virüs söz konusu ve evde kalmak hem kendimiz hem ailemiz hemde çevremiz için çok önemli.
KORONA VİRÜSÜ (COVID-19) sebebiyle mümkün olduğunca bulunduğumuz ortamları sterilize edip,temizliğimize ve hijyenimize çok çok dikkat etmemiz gerekiyor .Bende düşündüm evde dururken sıkılan arkadaşlarım için birbirinden muhteşem 2 dizi 1 film önerisi versem  nasıl olur? Çok iyi olur dedim ve izlediğim etkisinde kaldığım dizileri ve filmi önereyim dedim.
-FİLM : BİRD BOX
Bu filmin ilk olarak kitabını okumuştum .Filmi olduğunu seneler sonra öğrendim.Kitap okumayı seven arkadaşlarda kitabını okuya bilir . Çok severek ve heyecanla okumuştum kitabıda ama filmde bir hayli güzel olmuş. özet olarak filmi alatacak olursam korku gerilim macera filmlerini seven kişiler için çok güzel bir film . Bir anne 2 çocuğu ile tek başına yaşamakta ve çocuklarına isim vermemektedir kız oğlan diye seslenir .Görünmeyen lanetli bir varlık ,kişilere sevdiği insan kılığında gözüküp yada onun gibi sesler çıkartıp kişilerin kendini öldürmesine sebep oluyor ve macera anne ve çocukların erzak almak için kayıkla şehre gitmeye çalışmasıyla başlıyor.Korku denirmi pek bişey diyemeyeceğim gerçi ama daha çok gerilim sahneleri ağır basıyor denile bilir.

-DİZİ :RİVERDALE
Beğendiğim dizlerden bir tanesi . Gençlik dizisi ama içinde macera,cinayet,gizem ne ararsanız var ve akıcı sıkılmıyorsunuz .Hadi bunuda izleyelim hadi şunuda izleyim diye diye çok kısa sürede bitirdim ve sonrasıda. 4. sezonu çıktı onuda izledim . Filmi anlatacak olursaam baya uzun bir anlatım olacak ama kısaltmaya çalışacağım.Seneler öncesinde 2 kardeşin kavgası sonu ayrılan aileler seneler sonra torunları tarafından açığa çıkıyor her iki ailede çok farklı işler yapıyor ve kimse aile olduklarını bilmiyor sadece büyükler biliyor .Aşk derdine ,para derdine ,adam öldüre öldüre,düşman olarak karman çorman alatırken ama izlediğinizde anlıyorsunuz her şey ard arda açıklanarak gidiyor zaten 😆 En iyisi siz izleyin .

-DİZİ :LOCKE & KEY
Bunu son zamanlarda izledim zaten yeni çıkan bir dizi . Aşırı çok beğendim merak edip ard arda izledim bunuda 😅😅 Sonu nasıl ne çıkacak o neymiş derkeeeen bitti 😕😇Dizinin konusu çok güzel ve diğer izlediklerimden baya bağımsız bir diziydi etkileyici yani çok beğendim.Anahtarlı bir ev bir aileye dedelerinden miras kalıyor çocuklar bunu oraya taşındıklarındda çözmeye başlıyorlar anahtarlar evin her hangibir yerinde gizlenmiş ve onların fısıltlarını duyarak bulmaya çalışıyormar her anahtarın farklı bir özelliği var. Bu arada anahtarların şekilleri falan çok güzel yani demeden geçmeyeceğim 😆😆😆Her dizide olduğu gibi bunda da anahtarların peşinde olan kötü biri var lakin bu kötü biri aya gizemli ve diziye o gizem çok iyi olmuş.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim böyle macera,aksiyon ,bilimkurgu tarzı dizileri seveniniz varsa hiç zaman kaybetmesin derim.💜💜
Merak edenleriniz için anahtarların resimlerini aşağıya bıraktımm.

0 Yorumlar