Merhaba arkadaşlarr, bu gün sizlere çok sevdiğim karakter olan Harley Quinn yani MARGOT ROBBİE nin oynadığı bir filmden bahsedicem . Takip edenler filmleri bilirler bu film şubat 2020 de yayınldı.SUİCİDE SQUAT dan sonra iki ana karakterler için ayrı filmler yapıldı. Ben sizlere filmden bahsdeyim .. YIRTICI KUŞLAR : JOKERSİZ BİR HARLEY QUİNN

HARLEY QUİNN :BİRDS OF PREY   

OYUNCULAR:


-MARGOT ROBBİE: HARLEY QUİNN

-JURNEE SMOLLETT: SİYAH KANARYA

-MARY ELİZABEHT WİNSTEAD: ARBALETLİ KIZ

-ROSİE  PEREZ: RENEE MONTOYA

-ELLA JAY BASCO: CASSANDRA

-EWAN MCGREGOR: SİYAH MASKE

-CHRİS MESSİNA:VİCTOR

FİLM SÜRESİ: 1 SAAT 49 DAKİKA

YAYIN YILI:7 ŞUBAT 2020

IMDb: 6,2

KATEGORİ: AKSİYON,MACERA,SUÇ


KONUSU: Bir süre önce harley ve joker ayrılırlar bu durum harley i depresyona sokar ve yeni bir başlangıç yapmak ister .Kendisi bir kafenin üst katında saklanarak yaşamına devam eder çünkü jokerle ayrıldığını kimseye demez ve dokunulmaz olduğu için kimse ona saldıramaz fakat bir süre sonra jokerle ayrıldığını söyler ve bir sürü düşmanı harley in peşine düşer . Tüm bunlar olurken diğer karakterleri de anlatayım arbaletli kızın ailesini kız küçükken siyah maskenin yardımcısı olan victor ve diğer adamları  öldürür ve kızda bu tramva olarak kalır intikam peşine düşer. Siyah kanarya ise annesi polislere yardım eden kötü insanları yakalattıran bir kadınmış ve sesini kullanarak annesini öldüren siyah maskeden intikam almak ister. Renee ise polisdir ve yerini alan biri vardır . Siyah kanaryada annesi gibi ona bilgi verir fakat diğer kadın arkasından vurur bildiklerini anlatamaz  ve işten atılır. Cassandra ise evlat edinilmiş küçük bir kızdır ailesi hiç memnun değildir ve kız yankesicilik yapar. Siyah maske hükümdar olmak isteyen bir karakterdir victor onunla iş birliği yapar ve anlaşamadıkları kişinin yüzlerini soyarlar. Bir elmas vardır ve bu elmas çok değerli bir kodu içinde barındırır ,bir gün  victor ve kanarya bu elması almayı başarır (bu arada kanarya siyah maskenin barında şarkıcıdır fakat sonradan onun şoförü olmuştur)ve siyah maskeye götürürken cassandra şans eseri bu elması alır ve yutar. Polis bu küçük kızı yakalarken harley de bu elmasın peşindedir ve  siyah maske onu yakalar harleyin yüzünü soyacakken bir anlaşma yaparlar .

 Küçük kızı getirirse harley serbest kalacaktır. Harley kız küçük diye ona kıyamaz ve onu evinde saklar.Yerini bilen kafenin sahibi para için harleyi yarı yolda bırakır ve harley o sırada kaçar ve kızı teslim etmek ister. Kıza erik suyu içirir haahhaah elmas çıksın diye hahahahh oraya çok güldüm . Kızı almak için siyah kanarya ve victor gider kanarya o sırada polis olan renee ye mesaj atar ve olay yerine gelmesini ister .Victor bunu fark eder ve siyah maskeye haber verir ve ondan yanlarına gelmesini ister. Herkes olay yerine gelir o süre içinde harley kızı tuvalete bağlamıştır ve victor harleyi uyuşturur o sırada victorun peşinde olan arbaletli kız ise victoru öldürür. Fakat daha büyük bir felaket onları bekler çünkü ihanete uğramış siyah maske bütün adamlarını toplar ve hepsini öldürmek ister . Kızlar birlik olur küçük kızı koruyarak bütün adamların üstesinden gelirler.


  Ve o sırada siyah maske küçük kızı kaçırır fakat harley ve arbaletli kız peşine düşerler ve harley kızı kurtarır siyah maskeyi öldürürler. Sorasında bir kafeye gidip tüm kızlar yemek yerler cassandra tuvalete girer ve elması çıkartır o sırada harley siyah kanaryanın arabasıyla birlikte küçük kızı da alır ve kaçar. Sonrasında kızıda kendine benzetir ahahah. VEE SONN...

Ben çok güzel buldum filmi kesinlikle hakkını vermişler yani . İMDb si düşük genel sitede baktım ama izlediğim sitede 9.2 idi ve kesinlikle de hak etmiş böyle yüksek puanı . Devamı gelsin keşke dediğim ir filmdi yani bunun 2. çıksa hiçte fena olmaz. Aynı zevkle yine olsa yine izlerim . Canı sıkılan ve macera , aksiyon filmleri sevenler varsa kesinlikle izlenmesi gereken film diye bilirim. İzleyenler varsa onlarında yorumlarını duymak isterimm.. Hepinize mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.




11 Yorumlar

  1. Ah bu filmi izleyeceğim Suicide Squat ı izlemiştim buna da bakayım :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu filmi gözden kaçırmışım, kesinlikle izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. Ilk fragmanda senlik bisey demistim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet yaa hahahahah harley quinn eşittir benim ruhum

      Sil
  5. Daha önce görmüştüm ama izleme şansım olmamıştı anlatım için teşekkürler😊

    YanıtlaSil
  6. Seni tanıyan biri olarak kesinlikle tam senlik 😂😂

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.