Bu sene güzel ve verimli geçsin istediğim için plan yapmadan ve hedef koymadan hareket etmeyi sevmeyen biri olarak her şeyi yıla girmeden düşünüp kafamda tasarlamak istedim. Her sene çalıştığım için hiç bir planı ve hedefi olmayan ben hayatı gelişi güzel yaşıyordum sabah iş işten ev başka bir şey yapmıyordum. Benim gibi olan bir çok insan vardır eminim ki . Neredeyse 5 yıllık çalışma hayatım iş yeri insanlarından bıktığım için ve haksızlığa uğradığım için sona ermişti . Olay olay üstüne neyse 2020 yılında bu planlamayı yapmamıştım çalıştığım için fakat şimdi evdeyim ve kendime bir şans ve bir imkan vermek istiyorum her konuda .

1- İş Bulmak

Tabi ki ilk tercihim bu yönde çünkü çalışmadan duramıyorum . Evde olduğum süre boyunca sık sık temizlik yaptım can sıkıntısından tüm evi ayağa kaldırıyordum sürekli hala da aynı bu . Her neyse ilk hedef iş bulmak olacak çünkü işimi seviyorum ve gerçekten artık çalışmak istiyorum. Diğer hedeflerim için lazım olacak bana .

2- 50 Kitap Okumak

Her sene bir sayı belirliyorum kendime bu sene 50 ye çıkarttım. Evde olduğum için rahat okurum diye düşünüyorum ki çalışırsam da rahat okurum çünkü işe gidip gelirken hep kitap okuyan birisiyim . Güzel kitaplara yer verdim , aslında buraya okuduğum kitapları da yazmak hedefim olsun çünkü o işi çok boşladım. Her konuyu yazıyorum ama kitapları hiç sık yazmıyorum.

3- Kendimi Geliştirmek


Biliyorsunuz ki ben güzellik uzmanıyım ve bu sektörde her geçen gün başka bir şey çıkıyor. Ben bu işin eğitimcisi olmak istiyorum. Normalde üniversite de mesleğimin eğiticisi olma bölümü vardı ama benim mezun olduğum sene o bölüm kapandı . Çok istemiştim ama yapamamıştım geçen yıl araştırmalarıma göre böyle bir imkanı güzel bir şekilde sağlaya bileceğimi öğrendim . İşim olsa da olmasa da o eğitmenlik belgesini almayı kafama koydum.

4- Beauty Life Ailesini Büyütmek

Burayı çok seviyorum diğer bir hedefim tabi ki burayı büyütüp geliştirmek olacak. Her geçen gün daha fazla şey öğrenip bilgi sahibi oluyorum. Sosyal medya ve blog hesabımı geniş bir kitleye duyurmak hedeflerim arasında.

5- Markamı Oluşturmak

Bunu biraz erteleyerek yapıyorum aslında . Kendi markamı yapacağım inşallah hedefim bu yönde . Lip gloss ve lip balm üzerinde çalışma yapıyorum. Mini paketler halinde güzel ufak çaplı bir çalışma hedefliyorum. Her konuya hitap eden bir sistem kurmayı planlıyorum. Umarım yapabilirim minik de olsa bir adım attım devamını getirmeyi düşünüyorum.

6- Hedeflediğim Her şeyi Yapmak

Ve son olarak da tüm hedeflerimi yapmayı hedefliyorum. Umarım yapabilirim  hatta hepimiz yapabiliriz. Ben hedefi olan herkese güveniyorum. Bu hedefler bu sene yapılacak.!

Sanırım en çok yapmak istediğim hedefler bunlar. Buraya yazmak istedim kendimi gaza getireyim diye. Pes edecek gibi olursam insanlar okudu rezil olurum derim devam ederim belki ahahahh . Yani pes etmek istemiyorum hiç biri için . Böyle yazınca da kendimi daha çok hedeflere odaklıyorum çünkü bazı şeyleri görmek isteyenler olacak, bekleyenler olacak , bunu göstermek istiyorum . " Hani o kadar hedef yaptı hepsi lafta." dedirtmem şimdiye kadar da hiç dedirtmedim çok şükür. Kendime güç vereyim biraz haahha buradan destek alayım kendim için gerçekten de çok faydası oluyor bana.

Umarım güzel bir yıl olur hepimiz için .



25 Yorumlar

  1. Umarim dilediklerinizin gerceklestigi bir yil olur. Benim de buna benzer Yeni Bir Ben adlı yazım var okumak isterseniz sayfama beklerim. Saglicakla kalin

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel hedefler koymuşsun kendine. İnşallah hedeflerine ulaşırsın yavaş yavaş dahi olsa. 😊

    YanıtlaSil
  3. Umarım her şey gönlünce olur..

    YanıtlaSil
  4. Hedeflerinizi Ins gerceklestirebilirsiniz. Kendi markanizi olusturmaniz cok guzel olur gerçekten. Merakla bekliyorum~

    YanıtlaSil
  5. Umarım hedeflerine ulaştığın, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olur canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım çok sağ ol kuzum :) hepimiz için güzel bir yıl olsun

      Sil
  6. O zaman 2021 güzel gelsin ❤️

    YanıtlaSil
  7. Güzel hedefler kuzencigim :) hepsini yapman tek dileğim her şey gönlünce olsun seviliyorsun :)

    YanıtlaSil
  8. Ben bu yıl tam 30 maddeden oluşan bir hedef listesi yaptım umarım gerçekleştirebilirim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah bendede çok ta ana maddelerimi yazdım :D umarım güzel ve istediğimizi yaptığımız bir yıl olur :)

      Sil
  9. Ne güzel hedeflerini yazmışsın, benim hedefim yok. Bu arada inşallah iş buluruz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah abla ya bu iş konusu iyice sinirimi bozuyor benim..

      Sil

  10. Hadi inşllh eşref saatidir çoookkk ammiiinnnnn 🤲🤲🤲🤲🤲

    YanıtlaSil
  11. önce iş bul sonra da marka oool, en çok bunları sevdiim :)

    YanıtlaSil
  12. Dilerim tüm dileklerin gerçekleşir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hepimizin tüm dilekleri gerçekleşir inşallah teşekkür ederimm :))

      Sil
  13. Umarım bu dileklerin ve bu dileklerinin dışında istediğin her şey gerçek olur. Biraz geç oldu ama mutlu yıllar :)))

    YanıtlaSil
  14. Rehber niteliğinde oldukça faydalı içerikleriniz var. Eğitim Haber

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.