Bu gün sevgili Deep'in blogunda çok güzel bir mime denk geldim ve bende katılmak istedim. Deep'in yazısına gitmek için baştaki deep yazısına tıklamanız yeterli. Oda çok güzel yazmış. Hali hazırda 2020 yılının bitmesine bir ay kalmışken güzel bir mim olmuş bence. Hemen soru-cevaplara geçiyorum .


--SORULAR--

1- 2020 Senin açından nasıl geçti ?

2- Yıl boyunca yapmayı en çok özlediğin şey nedir?

3- Biraz da olumlu yönden bakalım. 2020'de güzel geçtiğine inandığın ve 2020 şu yönden uğurlu geldi dediğin bir durumla karşılaştın mı?

4- Karantina süresinde veya bulabildiğin boş vakitlerde kendine zaman ayırabildin mi? Ayırdıysan neler yaptın? (Örneğin, yeni hobi edinme, önceki alışkanlıklara daha çok vakit ayırabilme vb.)

5- Son olarak 2021 den beklentin neler?



--CEVAPLARIM--


1- Aslında 2020 pek güzel değildi desem yazık olur. Fakat yine de hiç iç açıcı olaylar olmadı bu sene güldük evet ama ölümler, sağlık sorunları vs. vs. sorunlar içinde yaşamak ne kadar güzel ve eğlenceli bilemiyorum. Yolumuz yani önümüzde açık değil . Ne iş var nede hayatta kalma garantimiz. Her olayı gördük aralıksız sevmedim ben bu seneyi.

2- Yıl boyunca en çok özledim diye bileceğim şey maskesiz bir şekilde ailemle güzel ,korkusuz, rahat bir tatil .Ayrıca rahat rahat iş bulup çalışmayı çok özledim artık çalışmak istiyorum.

3- Aslında uğurlu olduğuna inanmıyorum öyle bir olay olmadı ama annem rahatsızdı ve sürekli iğne vuruluyordu . Çok şükür onu atlattı ve iğneden kurtuldu . Tek içimi rahatlatan şey bu oldu sanırım bu sene.

4- Karantinada kendime zaman ayırdım genelde blog da vakit geçirdim. Burada olmak çok güzel, onun dışında kitap okuyup film ve dizi izledim. İşimle ilgili eğitimlere katıldım kendi kitapçığımı çıkarttım.

5- 2021 den beklentimi çok büyük tutmak istemiyorum eğer 2020 gibi geçerse çok üzülürüm. Nasıl beklemek istiyorum diğer seneyi hiç bilmiyorum büyük ümitlerle beklersem yere çakılırım gibi geliyor o yüzden tek isteğim sağlık sorunu olmadan herkesin rahat yaşaya bileceği sorunsuz geçen bir sene olsun istiyorum. 


Yazımı okuyan herkesin bu mime katılmasını istiyorum. Sizlerin de sayfasına gelip okumayı çok isterim. Ben yazarken çok keyif aldım ve eğlendim güzel bir mim oldu.



23 Yorumlar

  1. Ellerine sağlık^^ Çoğu yazdıkların herkesin içinden geçen düşünceler. Ben de yapmak isterim. :)

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle 2021 güzel gelmesini diliyorum 🙏🏻 kitapçık için hayırlı olsun 🙏🏻

    YanıtlaSil
  3. ya tam olarak hislerime tercüman olmuşsunuz yere çakılmaktan korkuyorum. Umutlansam mı umutlanmasam mı bilemedim umarım güzel gelir 2021 :)

    YanıtlaSil
  4. Fırsat bulursam yapacağım. Gerçekten zorlu bir yıl oldu. 😔

    YanıtlaSil
  5. It was definitely a hard year. Thank you for sharing your answers and being so honest! <3

    YanıtlaSil
  6. Umarım yeni gelen yıl güzel olur hepimiz için..
    Ben de yazdım, beklerim ;)

    YanıtlaSil
  7. annene geçmiş olsuuun ve seneye yaz tatil diliyorum sanaaa :)

    YanıtlaSil
  8. koydum linkini de yorumlaraa :)

    YanıtlaSil
  9. Geçmiş olsun canım annenin iyileşmesine sevindim.Aslında sabredip tedbirlere uyarsak güzel günlere ulaşabiliriz inşaAllah🧡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşkee tüm ülkeye sabır lazım yani tek bizlerin çıkmaması ile olmuyor kii

      Sil
  10. Annene çok geçmiş olsun umuyorum yeni yıl kötülüklerden uzak olur :)

    YanıtlaSil
  11. Umarım 2021 yılın daha iyi olur. :)

    YanıtlaSil
  12. Annene çok çok geçmiş olsun. Umarın 2021 sağlık açısından en azından güzel geçer. Bu mime katılmayı çok isterim.

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.