'ÜCRETSİZ TANITIM'
Merhabaa arkadaşlar. Bildiğiniz gibi uzun zamandır paylaşım yapamadım. Bu süre zarfında dolu dolu geçirdim vakitlerimi. İzlediğim ilk dizi Backstreet Rookie oldu bu zamanda yolculukta gece otururken muhteşem keyif aldığım çok tatlı bir kore dizisi oldu. Hala izlemeyen varsa hemencik başlasın bu sırada bende yorumuma geçmek istiyorum..

ADI: BACKSTREET ROOKİE - 편의점 샛별이
TÜR: Komedi, aksiyon, romantik
BÖLÜM SAYISI :16
İLK/SON YAYIN TARİHİ:19 Haziran- 8 Ağustos 2020
IMDb:7,9
ANA OYUNCULAR:
          Kim Yoo Jung/Jung Saet Byul     Ji Chang Wook/ Choi Dae Hyun
DİĞER OYUNCULAR:
                 Han Sun Hwa/ Yoo Yun Joo
                  Eun Moon Suk/ Dal Shık
Seo Ye Hwa/Hwang Geum Bi(namı değer afrodit) 
  Ahn Son Bil /Jung Eun Byul
Lee Byung Joon/Choi Yong Pil(Dae Hyun'un babası)
Kim Sun Young , Gong Boon Hee (Dae
Hyun'un annesi)

KONUSU:
Kısaca konuyu anlatmak gerekirse filmin gizemini kaybetmeden önemli olayları fazla açıklamadaann (tabi ne kadar yapabilirsem bunu ahhahaha) anlatmaya gayret edeceğim. Şans eseri birbirine rastlayan iki genç ve tek taraflı platonik aşık olan Saet Byul. Uzun bir aradan sonra hoşlandığı Dea Hyun'un marketinde çalışmaya başlar, fakat bilmediği bir şey vardır ki aşık olduğu adamın sevgilisi Yoo Yun Joo vardır.  Saet Byul 'un annesi ve babası vefat etmiştir kız kardeşi Eun Byul ile yaşar. Kendi halinde kötülere dersini veren kardeşi için para kazanmaya çalışan ve bu yüzden okula gitmemiş olan bir abladır kısaca. Dae Hyun'un sevgilisi onu istemese de sonradan gaza gelip ondan hoşlanmaya başlar ve ayrılmış olsalar bile pes etmez. Ama çok geçtir çünkü çoktan Dae Hyun abayı Saet Byul a yakmıştır.

Klasik bir aşk hikayesi diyebilir miyim aslında evet ama içerik olarak çok tatlı olmuş bence şimdi olayları spoiler vermemek için anlatmadım fazla kaba taslak gibi oldu biraz ama anlatırsam dizinin güzelliği kaçar. Webtoon tasarımcısı olan Dal Shik ve ona aşık olan Geum Bi nin o aşkı beni benden aldı ahahahah. Dizideki favori çiftimdi benim aşırı tatlı buldum. Ne demişler en güzel aşklar kavga ile başlar. 😂😂
Ana çiftçimize gelirsek  en çok hoşuma giden bir sahneleri paylaşmak istiyorum. Çok güldüğüm tabiki dans sahnesi oldu onuda hemen koyuyorum buraya😂

Sonraki sevdiğim sahne ise tabiki burasıydı gıcık sevgilisinin gelip görmesi içim yağlarını eritmişti. 😅 Diğer yandan o sahne çok sempatik gülüşlerle doluydu. 

 Diğer sahne ise tabiki buydu ahahah böyle tatlı şeyler ne kadar 🤢öyk 🤢dedirtse de bazı sahnelerde izlemek güldürüyor. Filme arada böyle tatlı şeyler koymak güzel oluyor bence.


Vee son olarak gerçek anlamıyla çiçek verme sahnesi ikisinin de o şapşal hali ve uyumu güzeldi. 

Ve bende son olarak eklemek istiyorum ki dizinin oyuncularına bayıldım. Aşırı tatlı ve komik bir diziydi. Ben izlerken çok keyif aldım açıkcası ama sonu keşke daha iyi şekilde bitseydi dedim. Zaten bu sene hangi diziyi izlesem sonu hep hüsran oldu, yazarlar sonuna gelince hep sıkılıp yarıda hemen bitsin diye kaba taslak yazmış gibi bitti hep bu da aynı şekilde olmuş. Yine de çok güzel bir diziydi yada oyuncuları dizinin güzel olmasını sağlamış deyim. En doğrusu budur başka oyuncuları düşünüyorum karakterler tam uyduğu için izletiyor bence yoksa klasik bir dizi aslında. Herşeye rağmen eğlenceli idi.

Benim diziye puanım 5 üzerinden "3" oldu.
Izleyenler ne düşünüyor merak ettim, yorumlarda buluşalım.. 🌸

14 Yorumlar

  1. Merak ettiğim bir dizi kalemine sağlık😊

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel yorumlamışsın katılıyorum eline sağlık ❤️

    YanıtlaSil
  3. Nerde güzel dizi orada beauty&life sayende izledim ve bayıldım gerçekten çok güzeldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum beğenmene 😇😇 çook teşekkür ederim sağolun 🌸

      Sil
  4. Çok güzel dizinler öneriyorsuuunnn .Bende hemen izlemeye gidiyorum ellerine sağlık izleyip geleceğim yoruma

    YanıtlaSil
  5. Sanırım şu an izlediğim diziyi bitirince bu diziye başlayacağım. Çok merak ediyorum, bu diziyi izlediğimde yine buraya yorum yapacağım :))))

    YanıtlaSil
  6. Klasikti ama içeriği çok tatlıydı katılıyorum. :)

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.