'ÜCRETSİZ TANITIM'

Merhaba arkadaşlar çok güzel bir dizi önerisi ile geldim . Fakat diziye başlamadan önce yeni açmış olduğum instagram hesabımda siz değerli okuyucularımın da olmasını çok isterim hesabıma gitmek için buraya tıklayın .  Şimdi geçelim dizimize kesinlikle çok keyif alacağınız bir dizi önerisi ile geldim..

Dizi Adı : Extraordinary You
Bölüm Sayısı : 32
Tür : Fantastik , Romantik , Komedi
İlk / Son Yayın Tarihi : 2 Ekim- 21 Kasım 2019

Oyuncular :
- Rowoon / Ha Ru
-Kim Hye Yoon / Eun Dan-oh
-Lee Jae Wook / Baek Kyung 
-Lee Na-eun / Yeo Joo-da
-Kim Young-dae / Oh Nam-Joo
-Jung Gun-joo / Lee Do-hwa



Konu:
Konusu benim çok dikkatimi çekmişti . Aslında nasıl anlatacağımı bilmiyorum çünkü acayip karışık. Fakat kaba taslak anlatacak olursam şu şekilde diye bilirim. Bir kitap var ve bu kitabin içinde karakterler var. Karakterlerin benlikleri yok ama bazıları bir şekilde benliklerini buluyorlar ve kitabın içinde yazarın yazdığının dışında bir hayatları oluyor. Yani bu dizi bir kitabın içinde olanları anlatıyor denilebilir.  Yazar kitabı yazdıkça karakterler senaryoyu oynuyor ve ne yaşayacaklarını bilmiyorlar. Yani şöyle desem daha açıklayıcı olur webtoon içinde karakter olduklarını öğrenen bir grup okul öğrencisinin hayatını anlatıyor.  

Çok fazla detay vermek istemiyorum . Bence izlenmesi gerek bazı yerlerde saçmalıklar vardı fakat izlettirdi. İlk kez böyle konusu olan bir dizi izleme deneyimim oldu. Böyle diziler dikkatimi her zaman çekiyor. İçinde aksiyon , macera varsa o dizide veya filmde mutlaka bende varım. 😅😅 Bu dizide çok güzeldi hoşuma gitti. Güldüğüm sahneler çok oldu ya etkilendiği çocuğu bulmak için okuldaki her oğlanın sırtına dokunma sahnesine bittim ahahah. Eğlenceli ,gizemli bir diziydi acaba ne olacak diye diye izledim bölüm süresi 35 dk olması lazım. Sıkılmadan izlediğim güzel dizilerden biri oldu. Umarım sizlerde beğenirsiniz. 




11 Yorumlar

  1. Güzel bir diziye benziyor :)

    YanıtlaSil
  2. Listemde bu dizi bir ara izleyeceğim😊

    YanıtlaSil

  3. Valla ben netfilinksste iki korkunçlu diziye başladım onlar bitsin sonra yeni dizi 😂😂

    YanıtlaSil
  4. This sounds really good! So glad you've been enjoying it.

    YanıtlaSil
  5. Hi! It's really cool post! I like your blog. I follow you. Please follow me back: beauty4fem.blogspot.com Glad to meet you, Victoria

    YanıtlaSil
  6. diziye başlamıştım ama ben bu koreliler alışamadım :)) izlerken karıştırabiliyorum sanki çok benziyorlar birbirlerine

    YanıtlaSil
  7. Ha Ruuuuuuu...
    İzlerken başta Baek Kyung'u çok seviyordum ama son bölümlere doğru kendilerine çok kızmıştım. Ama dizi çoooook güzeldi.

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.