An itibari ile bitirmiş bulunduğum 2021 in ilk dizi yorumu ile karşınızdayım. Diziyi ufacık tanıtacağım ve çoğunlukla yorum yapacağım spoiler içerecek yüksek ihtimalle çünkü bu dizi bana geçmedi. Hemen tanıtım ve yorumlamaya geçiyorum..

WAS IT LOVE ?

Bölüm Sayısı : 16 Bölüm
İlk/Son Yayın Tarihi: 8Temmuz - 2 Eylül 2020
Tür: Romantik, Dram

Ana Oyuncular

1- Ji - hyo Song / Noh Ae - Jung
2- Son Ho - Jun / Oh Dae-Oh
3- Song Jong - Ho / Ryu Jin
4- Koo Ja - Sung / Oh Yeon - Woo
5- Kim Min Joon / Koo Pa - Do
6- Kim Da - Som / Joo A- Rin
7- Um Chae - Young / Ha - Nee
8- Yoon Sung  - Wo / Koo Dong - Chan

Konu: Yapımcı ve anı zamanda anne olan Ae Jung ,kızı ve annesiyle beraber yaşar. Kızının yeni okula başlamısıyla beraber Ae Jung da yeni iş hayatına atılır. Babasız büyüyen Ha-nee  ve annesiz büyüyen arkadaşı Dong-Chan bir birlerine destek olarak aile bireylerini aramaya koyulurlar. Ha-nee babasını arar ve hikaye başlar.

Yorumum;
Şimdi uzun uzun konuşmak isterim dizinin konusu belli küçük kızımız babasını arıyor annesi film yapımcısı ve çevresinde annesine aşık olan dört adet adam bulunuyor. Ayrıca hepsiyle bu kadının bir şekilde geçmişi var. İlk başta başrol olarak baba adayı olarak şüpheleri Ryu Jin üzerine çektiler. Baya 3-4 bölüm babanın o olduğunu düşünüyorduk yaşanan olaydan dolayı. Sonrasında ne hikmetse baba rolü başkasına geçiyor ve dizide bana göre en pasif olan oyuncuya verdiler bu rolü. Ryu Jin olmasını isterdim açıkçası ilk olarak dönüş yapmaları hiç hoşuma gitmedi. İkincisi ise Baş rol oyuncumuz Ji Hyo Song dizide kimse kaba bir aksan kullanmazken konuşmasında çok kaba bulduğum bir dilde ,ağız da konuşuyor bazı kelimeleri acayip battı bana bilerek mi yaptılar kendi o şekilde mi konuşuyor hiç bilmiyorum. Bir diğer beğenmediğim şey ise bir kadına dört adam verdiyseniz azıcık eğlenceli sahne olsun yahu 16 bölüm var sadece 1kere hepsi kızın arkasına aynı anda gitti komik bir buluşma oldu onun dışında çok dağınık  hareket edildi . Şirketin dolandırıcı sahibi  Ceo Wang  bi ara tehdit edildi dövüldü bir şey oldu sonra hiç ses çıkmadı ne olduysa o sahne çok saçma oldu bana göre. Bir konu anlatılıyor başkasının bir şeyi çıkıyor ondan ona ondan ona karman çorman bir dizi olmuş açıkçası. Dizide anne ve baba rolünü üstlenen çift son bölümün don 2. dakikasında kavuşuyorlar 2 sene sonra fakat dizi biterken evlenen Ha-nee ve Dong-chan oldu kaç sene geçti ne oldu ne alaka onu anlamadım anne baba evlenseydi neyse çünkü evli değillerdi bile. Acayip saçma oldu . 

Keşke 2021 in ilk dizisi bu olmasaydı dedim yani sonuna gelene kadar zor durdum zaten  sırf izlemek için izledim diye bilirim. Ne oyuncu kadrosu nede konu bana geçmedi baş rol bile iyi oyunculuk yapamıyor yani küçücük kız Ha-nee bile daha iyi performans sergiledi bana göre. Konu güzeldi ama çok karışıktı ve inanın insan hadi bit de gidelim artık moduna giriyordu. Oyuncuların da zorla oynatılıyor gibi tavırları vardı sanki bilemedim. 

İzleyip izlememek size kalmış ben -2 veriyorum bu dizi bana hiç geçmedi artı yanı yok bende .

21 Yorumlar

  1. Ben de Instagram'da takip ettiğim birkaç K-Drama sayfasında gördüm bu diziyi. Bazıları çok sevmiş, bazıları ise hiç sevmemiş. Ben hiç sevmeyen taraf yorumunu daha fazla gördüğüm için izlemeyeceğim. Bu yazı da bu düşüncemi desteklemiş oldu. Ayrıca izlemediysen True Beauty, W: Two World, Extraordinary You, Love Alarm, I am Not a Robot ve Sassy Go Go dizilerini öneririm. Bu dizilerde benim en az hoşuma giden Extraordinary You ve Love Alarm oldu. Ayrıca True Beauty dizisi devam ediyor ve ben W:Two World dizisini çok sevdim. Sassy Go Go ise benim izlediğim ilk K-Drama dizisiydi. O yüzden Sassy Go Go'nun yeri benim için özel, beni Kore dizilerine alıştırdı. I am Not a Robot dizisi ise kafa dağıtmak için bence güzel. Umarım senin de seveceğin bir dizi vardır aralarında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa sağol önerilerin için canım benim fakat blogumu gezersen çoğunu görürsünhepsini izledim çok kaliteli diziler :D

      Sil
    2. Evet, daha sonra Extraordinary You yazını ve Netflix dizi önerileri yazında Love Alarm'ı gördüm. Biraz geç fark ettim :((

      Sil
  2. Kore dizilerini izlemek içimden gelmiyor nedense. Aslında çok güzel diziler varmış ama ben bir türlü izleyemedim, sanırım ön yargılı yaklaşıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. izlemeyen öyle diyor ama bir iki derken güzel ilerliyor şans ver derim :D

      Sil
  3. Kore yapımlarında pek raslamadıydım aşk beşgenine. Cindrella and Four Knight da vardı biraz ama abartılı değildi. 😂 Japon dizilerinde çok var, beş çocuk bir kız peşinde felan. Kızsam mı, gülsem mi bilemiyorum. 🤭 Kısaca bu dizi listelerden siliniyor. 😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cinderella and four knight da bu kadar saçma değildi en azından sevenler kızın yanındaydı sevdiği olan mesafe koymuştu bu öyle değil darma duman sil gitsin :d

      Sil
  4. Bu diziyi pek izleyesim gelmemisti yorumunu okuyunca izlememeye emin oldum haha eline saglik begendigin bir baska dizi onerisini bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç izlemelik dizi değil yani bir şey kaybetmezsin :D yakında gelecek bir dizi daha

      Sil
  5. Bu senin sevmediğin dizi değil mi :) bakmasam da olur :)

    YanıtlaSil
  6. Kore dizilerine yazılarınız sayesinde alıştım ve artık severek izliyorum. Fakat bu dizi beni pek sarmadı 😊

    YanıtlaSil
  7. Aahahhahaha çok iyiydi bu ama sevmediysen keşke bıraksaydın, daha güzel dizilerle devam edebilirdin. Merak ettiklerini de ileri sarıp izleseydin. :) İlerde başına böyle bir şey gelirse dene derim. :) Hiç görmemiştim, yorumundan sonra da bakmam zaten. Ellerine sağlık, daha güzellerini izlemen dileğiyle. ;)

    YanıtlaSil
  8. izlemeyiz madeeem :) son yazımda süfer 3 dizi vaaar :)

    YanıtlaSil
  9. Ben sevmediğim dizi/filmleri aslaa bitiremem emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  10. İzlenmeyecekler listeme eklendi ahahsh :D

    YanıtlaSil
  11. bunu izlememiştim pek beğenilmediğini gördüm seveni az sanırım, sen de sevmemişsin :D

    YanıtlaSil
  12. Diziyi sevmediysen keşke direk bıraksaydın ben öyle yapıyorum. :D İnşallah hoşuna giden dizi bulursun. :)

    YanıtlaSil
  13. Yaa benada oluyor. Film dizi berbat ama ne olacakmış deyip izliyorum. Sonunda da keşke bıralsaydım diyorum ama hepsi meraktan😄

    YanıtlaSil
  14. Dizi benim hoşuma gitmişti :D Genç kız triplerinden uzak olması aklımı çeldi en başında ;)

    YanıtlaSil
  15. Was It Love benlik değilmiş, konusu biraz Double Dad filmini anımsattı.

    YanıtlaSil
  16. eski tadı yok sankı son zamanlarda konu mu bulamıyorlar nedir. benime yarım bıraktıklarım oldu. yine iyi dayanmıssın sonuna kadar kuzen :)

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.