Değerli okur arkadaşlarım Ocak ayı için gerçekleştirmiş olduğumuz " UMUT-BAŞARI" konumuz Şubat ayına girdiğimiz an itibari ile bitmiş bulundu. Birbirinden güzel kitap, dizi, film, önerileri ve çeşit çeşit blog sayfası keşif etmiş olduk bu sayede . İlk başta 10 kişi ile başladığımız etkinliğimiz an itibari ile 31 kişi olup büyük bir etkinliğe adım atmış olduğumuzu da belirtmek isterim.  Eminim ki ileriki aylarda daha çok kişi ve çeşit çeşit öneriler ortaya çıkacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 

BLOG CANLANDIRMA PROJESİ ÜYELERİMİZ;

31- BUFFIY

ŞUBAT AYI KONUSU;

"Uzak Doğu"
Günümüzde genellikle Çin, Japonya, Endonezya, Filipinler, Malezya, Brunei, Singapur, Doğu Timor, Tayland, Laos, Kamboçya, Vietnam, Myanmar (Birmanya), Çin Cumhuriyeti (Tayvan), Bangladeş, Pakistan, Sri Lanka, Kuzey Kore, Güney Kore ve Moğolistan Uzak Doğu ülkeleri kabul edilir. Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkeler Uzak Doğu kavramına dahil edilmemektedir. Kuzey Amerika'da ve Avrupa'da Asyalı kavramı ile genellikle Uzak Doğulular kastedilir.

Konumuz uzak doğu değerli arkadaşlar. Bu konuya uygun film, dizi, animasyon, çizgi film, anime, manga, webtoon izleye bilir ve yazarı uzak doğulu olan yada uzak doğuda geçen kitap okuya bilirsiniz. Yani uzak doğu içeren bir bağlantısı olan her hangi bir şey ama genel olarak bu tarzda olan bir şey kabul görülür.
 Katılmak isteyen arkadaşlar yazının altına blog linklerini bırakabilirler. Bizler katılım sağlayan kişilerle beraber bir instagram gurubu açtık genelde linklerimizi orada paylaşıyoruz ve ay sonunda topluyoruz hepsini yayınlamak için katılmak isteyenler ayrıca instagram dan @beautylife.trr adresiyle bana dm atıp ulaşabilirsiniz. 


5 Yorumlar

  1. Ben yine kısa bir ara verdim sanırsam :))) öneri kitap ve filmleri buraya mı yazıyoruz tam anlamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ek olarak yazı yazıyoruz konu ile ilgili başlık atarak yazdığın yazının linkini buraya atabilirsin :D

      Sil
  2. Uzak doğu blogu yazan biri olarak en çok zorlanan bloggerlardan biri ben olacağım :3 En çok ne tavsiye etsem diye yerlerde yuvarlanmaya başladım bile :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi ya o kadar çok izliyoruz ki inanılmaz seçenek var :DD

      Sil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.