Bu diziyi izlemeden önce fragmanını izleme şansım olmuştu. Bende izleyince merak edip başladım. İlk olarak diziyi tanıtayım ardından yorumlamaya geçeyim. Daha fazla buraya yazarsam ağzımdan kaçıra bilirim diyeceklerimi. Geçelim diziyi incelemeye..

The Secret Life of My Secretary -초면에 사랑합니다 -


Bölüm Sayısı : 32 Bölüm
Bölüm Süresi :  35 dakika
İlk- Son Yayın Tarihi : 6 Mayıs/ 25 haziran 2019
Yönetmen :  Lee Kwang-young
ımDb Puanı : 7,2
Ana Karakterler : 
- Do Min-ik /  Kim Young-kwang

- Jung Gal-hee /  Jin Ki-joo

- Veronica Park + Park Ok-sun / Kim Jae-kyung

- Ki Dae-joo / Koo Ja-sung

Konu: T&T mobile şirketinin sahibi Do Min-ik  küçükken talihsiz bir kaza geçirmiştir. Bu kazadan yıllar sonra başına aldığı darbe yüzünden insan yüzlerini göremez hale gelir. Kim dost kim düşman bilemez ona yardımcı olması için sekreteri Jung Gal-hee 'den yardım ister. Do Min-ik  yüzleri göremediği için ikilemde kaldığı aşkının gizemini çözmeye çalışır.

Yorumum ;
Ben Veronica Parkı görene kadar biraz ikilemde kalmıştım fakat o karakter diziye enerji katmış diye bilirim. Çok başarılı bir oyunculuktu  izledikten sonra evde " Veronica Park speaking " diye ya da " Bangawoyoo ! Veronica Park ieyo " diye dolaşmanız % 99,9 diyebilirim hahahahah bende öyle oldu . Çok hoşuma gitti ve hep güldüm diziyi izlerken aşırı keyifli ve komik bir diziydi . Bazı hüzünlü durumlar da vardı tabi ki ama genel olarak güzel ve eğlenceli bir dizi sizi bekliyor . Eğer canınız sıkılıyorsa keyiflenecek dizi arıyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim. 32 bölüm fakat netflix de 16 bölüm ve bölümler 1 saatlik yani kesilmiş değil birleştirilmiş bölüm ben netflix den izledim. Biraz filmin sonu hüsran oldu gibi geldi bana daha detaylı güzel bitebilirdi sanki . Fakat dizi tam anlamıyla güzeldi. Kim Young-kwang ile Jin Ki-joo çiftinin tatlılıkları da çok güzeldi aslında dizi iki başrolün zorluğunu ve birbirlerine desteğini anlatıyor gibi ilk başta ama dizide bir anda Veronica çıkınca seyri değişiyor o karakter daha çok akılda kaldı yani. Annesiyle olan tartışmaları Ki Dae-joo ya yaklaşımları tam bir komediydi . Ben Veronica Park ve Ki Dae-joo çiftini daha çok onayladım sevdim gibi sanki hahahah. Benim diziye puanım 8,5 oldu puanı da sonundan kırdım birde şirkette dönen olaylar bana pek geçmedi oradan kırdım. kesinlikle izlenilmesi gereken eğlenceli dizilerden yeni başlayanlar varsa buna öncelik verebilir.


Bu çift de çok tatlıydı ama haklarını yememek lazım .  Do Min-ik çok şapşal bir karakterdi bebek gibi aynı hahaahah.


Bu sahnede de çok gülmüş birde tablo çalma sahnesindeki telefon konuşması sırasında güldüm baya izleyince anlarsınız .


"Veronica Park speaking" dediğini duyuyorum ahahah. Hangi ünlünün on adet telefonu olur ? o derece çatlak bir karakterdi hala çok gülerim .


Ki Dea-joo'nun burunun dan getirdi ama sonunda onu da kendine benzetmeyi başardı. Bu sahnede böyle bir replik geleceğini hiç tahmin etmemiştim güldüğüm yerlerden biride burasıydı.




7 Yorumlar

  1. Eğlenceliye benziyor. Bu ay BCP nin teması uzakdoğu olduğu için kdramaya sardım. Liste uzun sıra gelir mi bilmem ama Veronica Park aklımda yer etti. 😂

    YanıtlaSil
  2. Buna bakayım ben :) emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Izlemek istediğim diziler arasında ama bir türlü fırsat olmuyor. Sürekli erteliyorum 😊

    YanıtlaSil
  4. Konusu çok ilgimi çekmese de şu Veronica Park sahneleri için acayip izleyesim var😄

    YanıtlaSil
  5. yaa izlemiştim bunu çok komiktii :D

    YanıtlaSil
  6. Bu diziyi duymuştum daha önce, sonu hüsran gibiyse pek izleme hevesim kalmadı :(

    YanıtlaSil
  7. Çok sevdiğim bir diziydi. Puan kırdığın yerler beni etkilememiş. :)

    YanıtlaSil

!!!HAYDİ YORUMA !!!
!Lütfen hiç bir site linki paylaşmayınız.

!Lüften aşşağılayıcı sözcükler ve argo kelimeler kullanmayınız.

!Tartışmaya sebep olacak konu için lütfen yorum yapmayınız.

!Yorum yapan kimselerin görüş ve düşüncelerine saygı duyunuz.